040-283 69 90

Vakantiewerk 2017

Het is weer lente, het zonnetje schijnt en de zomermaanden zijn weer in zicht. Wij bij APS zijn alweer volop begonnen met de voorbereidingen voor het vakantiewerk. Jaarlijks helpen wij tientallen scholieren en studenten aan een leuke vakantiebaan in de regio. Zij gaan graag tijdelijk aan het werk gedurende de zomermaanden om extra te kunnen bijverdienen en ervaringen op te doen in het bedrijfsleven. Onze vakantiewerkers zijn voornamelijk beschikbaar gedurende de maanden juni, juli en augustus. Voor uw organisatie is dit de ideale manier om de gaten in uw personeelsbezetting op te vangen tijdens de vakantieperiode.

Voor de werving van vakantiekrachten neemt APS ook dit jaar weer deel aan de verschillende regionale vakantiebanenmarkten. Potentiële vakantiekrachten kunnen hier informatie inwinnen over openstaande vacatures en zichzelf presenteren.

Heeft uw organisatie behoefte aan extra handjes deze zomer? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! Ook als u al eerder hulpkrachten zoekt, kunnen we u daarbij helpen. We hebben gemotiveerde hulpkrachten in ons bestand die per direct voor u klaar staan. Binnenkort zullen wij u extra informeren over het aanbod van vakantiekrachten middels een selectie van de beste vakantiekrachten.

Onze vakantiewerkspecialisten op onze vestigingen Nuenen, Son en Schijndel staan ook dit jaar weer voor u klaar!