040-283 69 90

Financieel Administratief Medewerker - Yvonne

Naam:
Yvonne
Functie:
Financieel Administratief Medewerker
Beschikbaarheid:
24 - 30 uur per week
Opleiding:
Nemas Financieel Management, SPD, MBA

 

Ervaring

Yvonne is een ervaren Financieel Administratief Medewerker en beschikt over ervaring binnen zowel technische organisaties als handelsbedrijven en distributiebedrijven. Ze heeft in haar loopbaan altijd een brede financiële functie bekleed waarbij ze verantwoordelijk is geweest van het crediteuren- en debiteurenbeheer, kas- en bankboekingen tot het klaar maken van de rapportages voor het management . Yvonne heeft in haar loopbaan diverse opleidingen en cursussen gevolgd, zoals S.P.D, M.B.A en Nemas Financieel Management,  om haar kennis op financieel vlak uit te breiden.

  • Verwerken van de dagelijkse bankmutaties
  • Voorbereiden en uitvoeren van betalingen: batches en handmatige betalingen
  • Uitvoeren van diverse financiële boekingen: bankaansluiting maken, doorlopende journaalposten boeken, controle rekening-couranten
  • Het opstellen van de salarisjournaalposten
  • Controleren en betaalbaar stellen van de salarissen
  • Opstellen van de maandelijkse BTW aangiften en betaalbaar stellen
  • Contact onderhouden met diverse afdelingen betreffende financiële boekingen

 

Kenmerken

Yvonne is doelgericht, prettig in de omgang, gedreven en leergierig met een zeer brede ervaring in de financiële administratie. In haar werkwijze heeft ze oog voor detail, werkt zeer nauwkeurig, kan goed verbanden leggen en het grote geheel overzien. Ze omschrijft zichzelf als open-minded, sociaal, proactief en communicatief vaardig. Haar kracht ligt met name op het gebied van cijfertjes. Ze is instaat om zowel zelfstandig als in team te functioneren. In de groep stelt ze zich behulpzaam op.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Marlou van Son of mail naar Marlou@apspersoneel.nl