040-283 69 90

Technisch Bouwkundig Ontwerper - Luis

Naam:
Luis
Functie:
Technisch Bouwkundig Ontwerper
Beschikbaarheid:
Per direct fulltime
Opleiding:
HBO Building Engineering, HBO Technical Architecture, MBO 4 Technical Draftsman Civil Engineering

 

Ervaring

Luis is een gedreven man met enige praktijkervaring met technisch tekenen. Hij heeft diverse technische studies afgerond en heeft anderhalf jaar ervaring bij een organisatie in Spanje waar hij verantwoordelijk was voor het uitwerken van detailtekeningen en het herontwerpen van bestaande werken met constructieve details voor een groot huizenbouwproject in Spanje. Momenteel is hij reeds enkele jaren op projectbasis werkzaam in zijn vrije tijd met het uitwerken van detailtekeningen van complete constructies en installaties (water- en elektro). Ook het verzorgen van technische rapportages en zaken zoals energiecertificaten behoren nu tot zijn werkzaamheden. Luis doet deze werkzaamheden om werkervaring op te doen in zijn vakgebied en zijn voormalige collega’s uit Spanje te helpen.   Hij zou nu dolgraag in Nederland een baan vinden die past bij zijn opleiding en ervaring en staat open voor alle mogelijkheden in deze richting, ook op lager niveau.

Luis is bekende met de programma’s MS Office, AutoCAD (2D & 3D), Revit, Inventor, VRay, Lumion, Presto en 3D Studio Max. Daarnaast heeft hij thuis uit interesse meetinstrumenten zoals Total Station en Optical level die hij zelf eigen maakt.

  • Maken van detailtekeningen van constructies en installaties
  • Materiaalbeheer
  • Contacten met aannemers
  • Herontwerpen van bestaande werken
  • Ontwerpen van keukens en renderen in SketchUp
  • Verzorgen van technische rapportages en energiecertificaten

 

 

Kenmerken

Luis is een nette pientere man met technische en bouwkundige affiniteit, kennis en ervaring. Hij is opgegroeid in een familie die deels in de bouw werkzaam waren waardoor zijn interesse in de bouwbranche is ontstaan. Momenteel woont hij reeds 2 jaar in Nederland en hoopt hij een uitdagende baan te vinden in zijn vakgebied waarbij de Nederlandse taal niet vereist is. Luis zijn moedertaal is Spaans en hij spreekt goed Engels. Nederlands beheerst hij echter nog niet.

Luis heeft zich bij ons laten kennen als een communicatief vaardige gesprekspartner. Hij is eerlijk, realistisch en vooral heel leergierig en bescheiden.

Luis komt zichzelf graag voorstellen om de mogelijkheden die u voor hem ziet te bespreken. Wilt u zijn volledige profiel en portfolio ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Manon de Rijk of mail naar Manon@apspersoneel.nl