040-283 69 90

De zomer in je bol!

Op korte termijn starten de examens weer en niet veel later melden zich, zoals elk jaar, tal van werkwillige studenten bij APS. Ze staan te popelen om binnen uw organisatie aan de slag te gaan. Om voor u de leukste en meest fanatieke vakantiemedewerkers te vinden heeft APS in samenwerking met het Nuenenscollege dit jaar een vakantiebanenmarkt georganiseerd. Door de aanmeldingen van diverse bedrijven, het enthousiasme en de grote getale waarmee de leerlingen langs kwamen zijn wij ook dit jaar weer overtuigd van een goed bezet zomerseizoen in Nuenen! Ook in Geldrop-Mierlo, Son en Sint-Oedenrode zijn wij aanwezig op de welbekende markten om de gehele regio weer van zomertoppers te voorzien. 

Samen met u en onze kandidaten zorgen wij ervoor dat uw planning deze zomer een succes wordt. Dit terwijl het vaste personeel aan het genieten is van een heerlijke en welverdiende vakantie. Het vakantiewerk start jaarlijks in maart en eindigt medio september en in deze periode schakelt APS snel en effectief om u te voorzien van een optimale personeelsbezetting in de zomer.
  
Wij staan voor u klaar om de planning deze zomer weer vlekkeloos te laten verlopen.  Voor alle vragen omtrent vakantiewerk en vakantiekrachten kunt u contact opnemen met onze Vakantiewerkspecalisten Manon Vloet (Nuenen), Mirthe Rovers (Son) en Bodine de Laat (Schijndel).