040-283 69 90

Assessments

Wilt u bij het aannemen van een nieuwe medewerker een zo goed mogelijk indruk krijgen van zijn of haar kennis, kunde en persoonlijkheid, dan is het toepassen van een assessment een uitermate geschikt. Een assessment geeft inzicht in de te verwachten werkprestaties van een nieuwe medewerker en kan een bijdragen aan een succesvolle werkrelatie.

APS biedt verschillende assessments, compleet aangepast op de wensen van u als potentieel werkgever. Tijdens een uitgebreid assessment zal onderzoek gedaan worden naar de persoonlijkheid, de competenties en de capaciteiten van de medewerker. Daarnaast wordt de medewerker getoetst op zijn of haar motivatie, coping en interpersoonlijk gedrag.

De resultaten van de afgenomen testen worden verwerkt in een rapportage. Hierin wordt een heldere en duidelijke eindconclusie geformuleerd, voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Deze conclusie zal tevens besproken worden tijdens een persoonlijk evaluatiegesprek.

Meer informatie 
Wilt u meer informatie over assessments, neem dan contact op met Fiona de Bruijn, telefoonnummer 040-2845750 of stuur een e-mail naar fiona@apspersoneel.nl.