040-283 69 90

APS Projecten

APS Projecten werd opgericht in 1977 en is uitgegroeid tot een professionele organisatie, gespecialiseerd in de uitvoering van bedrijfsoptimalisatie. APS Projecten heeft brede ervaring in het verzorgen van personeel of projectteams voor logistieke en productieprocessen.

Zoekt u tijdelijk personeel waarop u écht kunt bouwen, voor een bepaald project of een drukke periode die voor de deur staat? APS levert vakbekwame medewerkers, die eventueel als team bij u aan de slag gaan. Het voordeel voor u? Deze medewerkers zijn op elkaar  ingespeeld, kunnen snel inspringen en leveren goed werk. Kwaliteit gegarandeerd dus.

Onze medewerkers deden binnen APS Projecten ruime ervaring op in diverse projecten, soms in een poolconstructie. Zij zijn betrouwbaar, flexibel inzetbaar, breed opgeleid en in het bezit van BHV en vakgerichte certificaten. Voor een optimale personeelsbezetting vullen we het team van vaste medewerkers aan met flexkrachten.

Wilt u weten wat APS Personeelservices voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040-2836990 (Nuenen) of telefoonnummer 0499-460130 (Son), of per mail: info@apspersoneel.nl.
Ook kunt u online al onze selectie van kandidaten bekijken. Met trots presenteren we hier een wisselende selectie van uitblinkers in verschillende vakgebieden.

Naar Uitblinkers

Onze ander diensten:

Uitzenden | Werving en selectie | Detacheren | Payroll | Outplacement | APS International