040-283 69 90

Uitzenden

Zoekt u voor korte of langere tijd extra capaciteit of vast personeel? En maakt u graag gebruik van de ‘verlengde proeftijd’? Dan past uitzenden als constructie het beste bij uw personeelsvraagstuk.
Het grootste voordeel van de uitzendconstructie is het lage risico voor u als opdrachtgever. U betaalt namelijk alleen voor de gewerkte uren en heeft geen kosten bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook heeft u geen omkijken naar verloning, CAO-verplichtingen en afdracht van sociale premies. Bovendien nemen wij een uitgebreide zoekopdracht in behandeling op basis van no cure, no pay.

APS Personeelservices is een gecertificeerd bureau. Lees hier meer over onze certificering en de voordelen voor u als opdrachtgever.

Wilt u weten wat APS Personeelservices voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040-2836990 (Nuenen), 0499-460130 (Son) of 073-7200907 (Schijndel) of per mail: info@apspersoneel.nl.
Ook kunt u online al onze selectie van kandidaten bekijken. Met trots presenteren we hier een wisselende selectie van uitblinkers in verschillende vakgebieden.

Naar Uitblinkers

Onze andere diensten:

Werving en selectie | Detacheren | Payroll | Outplacement | APS International | APS Projecten