040-283 69 90

Bijbaan/Vakantiebaan - Jens

Naam:
Jens
Functie:
Bijbaan/Vakantiebaan
Beschikbaarheid:
Per direct beschikbaar
Opleiding:
Studeert HBO Bedrijfskunde MER

 

Ervaring

Jens studeert momenteel op de Fontys Hogeschool Eindhoven en volgt hier de opleiding HBO Bedrijfskunde MER. Een studie die hem goed past, wat dan ook resulteert in zijn cijfers en waardoor hij bij de beste van zijn jaar hoort. Naast zijn studie heeft Jens al vanaf zijn 14e jaar gewerkt en al een mooie ervaring opgedaan op voornamelijk commercieel en projectmatig vlak maar ook heeft hij bij deze bedrijven veel uitvoerende taken opgepakt.

 

Samen met Jens zijn wij op zoek naar een leuke bijbaan en/of vakantiebaan. Hij is vrij flexibel in zijn uren, omdat hij zijn studie uren veelal zelf kan invullen. Jens is bereid om alles aan te pakken, maar als hij zijn voorkeur mag uitspreken zou hij graag bij zijn bijbaan ervaring willen opdoen die past bij zijn opleiding.

 

Kenmerken

Jens is opgegroeid in een ondernemersgezin/familie en is hij gewend om hard te werken en zelfstandig zijn verantwoordelijkheden te nemen. Stress komt bij hem zelden voor, maar wanneer de werkdruk zich toch ophoogt weet hij dit heel goed om te zetten in productiviteit en verbetert het zijn prestaties. Hij vindt het leuk om zijn creativiteit zijn gang te laten gaan, om op die manier met nieuwe ideeën te komen. Jens is erg ambitieus en gaat altijd voor de top. Hij is een betrokken en betrouwbare jongeman die uitstekend het overzicht weet te bewaren en het zelfs in zich heeft om mensen aan te sturen. Daarbij is hij een vrolijke en enthousiaste aanpakker met een energieke en sportieve instelling.

 

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Maureen van den Berk of mail naar Maureen@apspersoneel.nl