040-283 69 90

CNC Frezer - Lucas

Naam:
Lucas
Functie:
CNC Frezer
Beschikbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar en gewend om veel over te werken
Opleiding:
Opleiding CNC Operator

 

Ervaring

Lucas is een Tsjechische jongeman die vanuit Tsjechië naar Nederland verhuisd om zich voor minimaal een jaar, maar bij voorkeur de langere termijn, verder wil ontwikkelen als CNC Frezer. Hij heeft een brede ervaring vanuit Tsjechië op metaalbewerkingsgebied en is op zoek naar een baan in Nederland waar hij kan werken met de nieuwste technieken als allround CNC Frezer .

Lucas is gewend om enkelstuks en prototypes te frezen door middel van een 5-assige CNC Freesmachine. De programmeertaal waar hij ervaring mee heeft is Heidenhain iTNC 53O. Lucas geeft de voorkeur aan Noord-Brabant als werkgebied en is zeer flexibel in zijn werktijden en werkuren. Hij werkt graag in 2 ploegen en is altijd bereid om op zaterdag te werken.

Mocht u als metaalbewerkingsbedrijf interesse hebben in Lucas de CNC-Frezer of soortgelijke functie maar heeft hij niet de juiste verspaningstechniek of programmeertaal onder de knie? Dan wil ik u verwijzen naar het artikel in onze nieuwsbrief; ‘APS kent geen grenzen’.

 

Kenmerken

Mocht u als metaalbewerkingsbedrijf interesse hebben in Lucas of soortgelijke functie maar heeft hij niet de juiste verspaningstechniek of programmeertaal onder de knie? Dan wil ik u verwijzen naar het artikel in onze nieuwsbrief; ‘APS kent geen grenzen

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Catrien Coolen of mail naar Catrien@apspersoneel.nl