040-283 69 90

Commercieel Medewerker Binnendienst , Marketing Medewerker - Joost

Naam:
Joost
Functie:
Commercieel Medewerker Binnendienst, Marketing Medewerker
Beschikbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar
Opleiding:
Havo, HBO SPECO (verwacht dit in juni 2018 te behalen)

 

Ervaring

Joost zit in de afrondingsfase van zijn opleiding SPECO en verwacht hier in juni a.s. zijn diploma te behalen. Als starter op de arbeidsmarkt wil Joost zijn peilen richten op functies als Commercieel Medewerker Binnendienst, Marketing/Communicatiemedewerker of een combinatie tussen binnen en buitendienst. Hij staat overal voor open en wil middels werkervaring de ladder gaan beklimmen.

Ondanks zijn sportieve interesse zou Joost in diverse branches passen. Gedurende zijn opleiding heeft hij een tweetal stages doorlopen.

  • Medewerker Merchandise: bijhouden van de webshop, verkopen van sportieve merchandise, administratief bijhouden van verkoopgegevens
  • Afstudeeronderzoek naar de benadering van verschillende markten met als doel meer verkoop realiseren en nieuwe klanten werven

 

Kenmerken

Joost is een starter waarvoor wij per direct op zoek zijn naar een eerste stap in zijn loopbaan. Deze spontane, toegankelijke man heeft een sterke passie voor sport en zou dit graag willen combineren met zijn toekomstige baan. Echter is dit geen must, Joost is zich ervan bewust dat hij ergens moet beginnen. Hij is een teamspeler, maakt makkelijk contact, is ambitieus en gedreven ingesteld.

Op zoek naar iemand die alles nog wil leren en graag alle commerciële aspecten van het vak eigen wil maken? Maak dan een afspraak met Joost om te bekijken wat hij voor u kan betekenen!

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Noortje van Felius of mail naar Noortje@apspersoneel.nl