040-283 69 90

District Manager, Teamleider - Eduard

Naam:
Eduard
Functie:
District Manager, Teamleider
Beschikbaarheid:
Fulltime beschikbaar, 1 maand opzegtermijn
Opleiding:
Commercieel Medewerker Binnendienst (OVD), Commercieel Medewerker Buitendienst (OVD), HBO Middle Management, HBO Nima A Sales & Marketing

 

Ervaring

Eduard heeft in zijn werkverleden verschillende leidinggevende functies bekleed zoals International Sales Manager, District Manager en General Manager Europa. Hij is verantwoordelijk geweest voor de hoofdvestiging in Nederland en mede verantwoordelijk voor de omzet en afzet bij agentschappen in Europa en het verre oosten. Deze agentschappen heeft hij mede opgezet. Eduard is een ervaren man in het leiden en opzetten van projecten zoals bijvoorbeeld een automatiseringssysteem en de transitie daarvan. Inventariseren van voorraden in Europa en het creëren van goed functionerende teams, zowel intern als extern.

  • Verantwoordelijk voor de gehele organisatie personeel & beleid
  • Omzet/rendement verantwoordelijk
  • Presenteren van plannen
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer
  • Controleren van beleid zowel op kwaliteit als op kwantiteit

 

Kenmerken

Eduard heeft een nuchtere, open en directe persoonlijkheid. Wij hebben een betrouwbare en stabiele indruk van hem gekregen. Hij heeft een betrouwbare en stabiele indruk achter gelaten waardoor wij er van zijn overtuigd dat hij een aanwinst voor uw organisatie is. Eduard is een familie man die graag met zijn twee jonge pubers op pad gaat. Verder maakt hij zijn hoofd graag leeg met een potje IJshockey, wandelen of fietsen.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Linde Peeters of mail naar linde@apspersoneel.nl