040-283 69 90

Meubelmaker - Stefan

Naam:
Stefan
Functie:
Meubelmaker
Beschikbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar
Opleiding:
MBO Meubelmaker en Interieurbouw

 

Ervaring

Stefan is een rustige dorpse man met ruime ervaring met het maken van meubels. De laatste jaren is hij werkzaam geweest bij Beterhoud BV, helaas gaat het bedrijf stoppen met de productie en alleen door als winkel. Met deze reden is Stefan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De afgelopen jaren heeft John gewerkt met medewerkers die een lichte beperking hebben, dit zorgt er voor dat hij zich verder heeft ontwikkeld als leidinggevende. Daarnaast heeft hij werkzaamheden uitgevoerd zoals het werken met de profileerbank, instellen van machines, assemblage werkzaamheden en daarbij verantwoordelijkheid dragen over de algehele productie.

Op dit moment is hij op zoek naar een stabiel bedrijf waar hij de komende jaren kan werken. Hij wil graag werkzaam blijven in de meubelbranche, omdat dit zowel zijn hobby als zijn passie is.

 

Kenmerken

Wij hebben Stefan leren kennen als een sociale man, hij past zich goed aan verschillende situaties en werkt zowel goed in teamverband als zelfstandig. Hij omschrijft zichzelf als iemand die open staat voor vernieuwing, oog heeft voor kwaliteit en hard werkt.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Kristel van Krieken of mail naar Kristel@apspersoneel.nl