040-283 69 90

Senior (Key) Account manager en Sales Manager - Pieter

Naam:
Pieter
Functie:
Senior (Key) Account manager en Sales Manager
Beschikbaarheid:
Per direct
Opleiding:
MTS Elektrotechniek & HBO Bedrijfskundige Sales

 

Ervaring

Pieter is een ervaren technische (Key) Accountmanager/Sales Manager. Afgelopen jaar is hij werkzaam geweest als Manager Benelux bij een bedrijf dat faciliteert in verschillende lichtoplossingen voor bedrijven. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij een bedrijf dat voorziet was in openbare verlichting. Beide functie zijn opgeheven en nu is Pieter op zoek naar een nieuwe uitdaging als (Key) Accountmanager/Sales Manager.

 

Pieter is elektrotechnisch onderlegd, na het behalen van het MTS Elektrotechniek is hij begonnen als Installatiemonteur. Door een ongeluk kwam Pieter op kantoor terecht, wist en wist hij direct dat dit meer voor hem was weggelegd. Hij groeide als snel door naar de commercie en starten zijn eigen bedrijf, een technische groothandel in verlichting. Na de overname van het bedrijf is Pieter terug de arbeidsmarkt opgegaan en heeft hij diverse managersfuncties binnen technische bedrijven vervuld. Hier ligt dan ook zijn passie en zijn hart.

 

De afgelopen jaren heeft Pieter aan veel mensen leiding gegeven. Op dit moment is Pieter meer op zoek naar een functie waarbij het contact met de klanten belangrijker is dan het leidinggevende aspect. Hij vindt het prettig als hij kan sparren met een team om verbetering te creëren voor het bedrijf. Pieter bouwt gemakkelijk een lange termijn relatie op met de klant en vindt het leuk om daarvoor zelf de koude acquisitie te voeren.

 

Kenmerken

Wij hebben Pieter leren kennen als een rustige, directe en behulpzame man. Hij heeft verstand van verschillende technische branches en weet zijn kennis op een prettige manier over te brengen. Een werknemer met zoveel aantoonbare ervaring en kennis is zeldzaam.

Trefwoorden:

Key Accountmanager, Accountmanager, Sales Manager, Per Direct, Fulltime, Tilburg, Best, Eindhoven, Breda,  MTS Electrotechniek, HBO Bedrijfskundige Sales, LTS Electrotechniek B + C Niveau, Communicatief, Durf, Planning, New Business

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Kristel van Krieken of mail naar Kristel@apspersoneel.nl