040-283 69 90

Senior Operator/ Teamleider - Daan

Naam:
Daan
Functie:
Senior Operator/ Teamleider
Beschikbaarheid:
2 kalendermaanden opzegtermijn, fulltime beschikbaar
Opleiding:
VAPRO C

 

Ervaring

Op zoek naar een Operator met VAPRO C? Iemand die kan meedenken met proces- en verbeterplannen en over sterke leiderschapskenmerken beschikt? Zoek niet verder en ga het gesprek aan met Daan.

 

Op dit moment is Daan werkzaam bij een internationale speler in de food. Hij staat op twee lijnen, de verpakkingslijn en de proceslijn waar een van de producten geproduceerd wordt. Beide lijnen bedient hij geheel zelfstandig en voert kwaliteitstesten uit. Daarnaast is hij verantwoordelijk over de machines, deze moeten in goede en nette staat blijven.

 

Daan is graag iemand die zich wil blijven ontwikkelen. Hij is op dit moment nog bezig met een cursus Inzicht Persoonlijk Functioneren. Dit is een vijfjarig traject dat nog tot 2021 zou duren. Zijn VAPRO diploma’s heeft Daan naast zijn werk afgerond in verkorte tijd. Hier is hij met begonnen toen hij werkte bij Ferro B.V. Chemie en hij heeft VAPRO C afgerond in 2018. 

 

Omdat hij bij zijn huidige werkgever op dit moment geen doorgroei mogelijkheden heeft, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Graag wil Daan aan de slag als Senior Operator of Teamleider. Hij vindt het leuk om operators aan te sturen en in te leren, maar ook om nog dicht bij het productieproces betrokken te zijn.

 

Daan is ervaren in de Food, Pharma en Chemie branche. Daan wil dan ook graag in een van deze branches werkzaam blijven. Hij vindt het belangrijk dat een bedrijf werknemers waardeert.  

 

Kenmerken

Als persoon is hij het beste te omschrijven als zelfkritisch, initiatief nemend en een doorzetter. Daan geeft veel om het proces en de medewerkers, voor hem is het belangrijker dat mensen begrijpen wat ze doen. Hij legt altijd aan de hand van voorbeelden uit hoe iets moet. 

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Kristel van Krieken of mail naar Kristel@apspersoneel.nl