040-283 69 90

Service Monteur - Harrie

Naam:
Harrie
Functie:
Service Monteur
Beschikbaarheid:
Fulltime, één maand opzegtermijn
Opleiding:
LTS

 

Ervaring

Flexibel inzetbaar en loyaal naar zijn werkgever, iedere dag ziet hij als een nieuwe uitdaging waarin hij zowel het bedrijf als de klant kan voorzien van zijn technische kennis. In het verleden heeft Harrie gefungeerd als Voorman, Kwaliteitscontroleur en de laatste jaren werkt hij als Installatie Monteur. Wat hij zo leuk vindt aan zijn huidige baan is dat elke dag anders is en hij niet weet hoe de rest van de dag gaat verlopen. Hij weet hierin te schakelen, biedt creatieve oplossingen en heeft tevreden klanten hoog in het vaandel staan. Harrie is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Service Monteur. Hij houdt van afwisseling in zijn werkzaamheden en wil graag uitgedaagd blijven. Een functie in de buitendienst is wat hij ambieert maar staat ook open voor andere mogelijkheden.

 

  • Montage op locatie
  • Onderhoud verrichten
  • Probleem analyse maken
  • Bekabeling aanleggen (elektriciteit)
  • Assemblage werkzaamheden
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren
  • Te woord staan van klanten 

 

Kenmerken

Heeft u een bedrijf waarin een handige Harrie ontbreekt in het personeelsbestand? Stop dan direct met zoeken, en ontdek wat Harrie in zijn mars heeft voor uw organisatie!

Toegankelijk en makkelijk benaderbaar, een gezellige collega en een volwaardige werknemer. Dat is wat Harrie omschrijft. Hij past zich makkelijk aan een nieuwe omgeving aan en is een sfeermaker hij is er van overtuigd dat een grapje op zijn tijd moet kunnen

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Manon Vloet of mail naar Manon@apspersoneel.nl