040-283 69 90

Software Designer/Senior Consultant - Kevin

Naam:
Kevin
Functie:
Software Designer/Senior Consultant
Beschikbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar
Opleiding:
HBO Elektrotechniek Technische Computerkunde

 

Ervaring

Op zoek naar een commercieel sterke Software Designer? Of Senior Consultant die alle IT projecten tot een goed einde leidt? Zoek niet verder en ga het gesprek aan met Kevin.

 

De afgelopen 12 jaar heeft Kevin het familiebedrijf overgenomen. Nu zijn zus de gehele verantwoordelijk overneemt is hij weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kevin is op zoek naar een baan als Software Designer of Senior Consultant. Hij vindt het geen probleem om in projectvorm te werken.

 

Voordat hij Eigenaar werd van het familiebedrijf is hij 9 jaar werkzaam geweest voor Philips Technical Application Software Services (TASS). Hiervoor heeft hij verschillende rollen bekleed bij verschillende bedrijven

 

De laatste opdracht die hij heeft gehad is bij NXP geweest. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert chips voor TV’s en de OV Chipkaart. Bij deze opdracht is bij verantwoordelijk geweest voor het re-designen en uitbreiden van VC++ applicaties. Hij verzorgde de communicatie en cursussen voor klanten in Hamburg, Nijmegen en Starnberg.

 

Kenmerken

Als persoon is hij het beste te omschrijven als doelgericht, ondernemend en communicatief vaardig. Hij heeft een mooie combinatie van commerciële krachten en software kennis.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Kristel van Krieken of mail naar Kristel@apspersoneel.nl