040-283 69 90

Supply Chain Coördinator - Janneke

Naam:
Janneke
Functie:
Supply Chain Coördinator
Beschikbaarheid:
vanaf januari 2019 fulltime beschikbaar
Opleiding:
WO Supply Chain Management, WO Strategic Management en HBO Logistiek en Economie

 

Ervaring

Graag brengen we de gegevens van Janneke onder de aandacht. Samen met haar zijn we op zoek naar een nieuwe baan. Na het afronden van haar HBO studie Logistiek & Economie, wilde ze haar kennis verbreden en heeft ze de WO studie Supply Chain Management afgerond. Deze studie is gericht op de vraag hoe wereldklasse productie-, distributie- en dienstverlenende organisaties in staat zijn om de effectiviteit te combineren met snelle levering, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Om haar kennis verder uit te breiden volgt ze momenteel een 2e WO studie die is gericht op bedrijfsstrategieën en managementsystemen.

 

Janneke zoekt een baan waar ze haar opgedane kennis en ervaring middels haar studies kan toepassen. Ze wil een waardevolle toevoeging zijn voor een organisatie door bijvoorbeeld logistieke processen te optimaliseren.

 

Tot op heden heeft ze onderstaande werkervaring opgedaan:

  • Retourstromen onderzocht in webshops en winkels
  • Kostenberekeningen
  • Het schrijven van aanbevelingen
  • Onderzocht of Vendor Managed Inventory van toepassing was in de industrie
  • Onderzoek: heeft de bedrijfscultuur invloed op innovatie?
  • Aansturen van 5 tot 25 medewerkers

 

Kenmerken

We hebben Janneke leren kennen als een positief ingestelde, pientere young professional van 23 jaar oud. Ze heeft een duidelijke eigen visie en beschikt over natuurlijke leiderschapskwaliteiten. Ze heeft een sterk inzicht in processen en weet efficiency toe te passen in een organisatie. Daarnaast is ze goed in het vertalen van nieuwe werkprocessen naar de werkvloer en is ze in staat om op diverse niveaus in te communiceren. Kernwoorden die haar het best omschrijven zijn: zelfstandig, doorzettingsvermogen, klantgericht, analytisch, initiatiefrijk en communicatief vaardig.

 

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Sanne van Grinsven of mail naar Sanne@apspersoneel.nl