040-283 69 90

Supply Chain Engineer - Yasamin

Naam:
Yasamin
Functie:
Supply Chain Engineer
Beschikbaarheid:
Vanaf juni fulltime beschikbaar
Opleiding:
HBO Technische Bedrijfskunde (Eindhoven) - WO Technische Wiskunde (Iran)

 

Ervaring

In 2015 is Yasamin begonnen met de opleiding Technische Bedrijfskunde en studeert hier in juni 2019 voor af. Met deze reden is Yasamin op zoek naar een uitdaging die aansluit bij haar opleiding.

 

Sinds 2017 is ze werkzaam bij een productiebedrijf dat composieten en polyurethaan producten produceert. Ze is werkzaam in de functie als Werkvoorbereider. Werkzaamheden die ze uitvoert zijn:

  • Plannen van orders in ERP systeem
  • Informatie zoals calculaties, prijzen, specificaties, materiaal en bewerkingsvolgorden up-to-date houden
  • Operationele inkoop
  • Managen van calculaties en tekeningen

Bij dit bedrijf is ze ook bezig met haar afstudeerthesis.

 

Yasamin onderzoek gaat over de leveringsbetrouwbaarheid van het bedrijf. Hierbij kijkt ze naar het gehele proces wat begint bij de order die binnen komt op het bedrijfsbureau tot aankomst bij de klant. Ze onderbouwd haar onderzoek met kwantitatief onderzoek dat zich richt op de data en kwalitatief onderzoek dat zich richt op de stakeholders. Voor haar onderzoek maakt ze onder andere gebruik van methodes zoals; Kranenmodel, 5S model, Six Sigma model, Maanreisbenadering, Afkeuranalyse, etc.

 

Kenmerken

Yasamin is een echte doorzetter. Toen ze in 2012 samen met haar vriend besloot om Iran te verlaten en een wereldreis te maken, gaf ze haar baan op als relatiebeheerder. Samen met haar vriend is ze in Europa op zoek gegaan naar een nieuwe plek om zich te vestigen en een leven op te bouwen. Toen ze in Nederland aankwamen wisten ze het direct, dit wordt hun nieuwe thuis. Direct is ze begonnen met het leren van de Nederlandse taal en heeft niveau C1 behaald.

 

Door de opleidingen die Yasamin heeft gevolgd heeft ze een groot analytisch vermogen. Haar leergierige- en resultaatgerichte houding en gevoel voor verantwoordelijkheid helpen haar om om te gaan met complexe situaties. Ze heeft een groot probleemoplossend vermogen en is in staat om overtuigend haar ideeën te presenteren en over te brengen. 

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Kristel van Krieken of mail naar Kristel@apspersoneel.nl