040-283 69 90

Supply Chain Planner - Peter

Naam:
Peter
Functie:
Supply Chain Planner
Beschikbaarheid:
Per direct, 3 tot 5 dagen per week beschikbaar
Opleiding:
HBO Logistiek Management – MDS Commerciële Economie

 

Ervaring

Peter is een ervaren Supply Chain Planner/ Productie Planner, die afgelopen jaar is verhuisd naar Eindhoven. Sinds die tijd is hij werkzaam geweest bij een producent van fijnmechanische onderdelen en samengestelde modules. Omdat hij hier niet genoeg afwisseling had in zijn werkzaamheden, heeft hij besloten om zijn contract op te zeggen.

Als Productieplanner is hij verantwoordelijk geweest voor het inplannen en vrijgeven van werkorders, volgen en bijsturen van de planning en ordermanagement. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij productiebedrijf textiel. als Supply Chain Planner waar hij verantwoordelijk was voor de optimalisatie van de supply chain, ondersteunen van verkoop binnendienst, productieplanning en voorraadbeheer.

Hij is nu op zoek naar een soortgelijke functie waarbij hij kan werken in een dynamisch bedrijf waar hij van toevoegende waarde kan zijn. Hij is op zoek naar een baan waar hij 3 tot 5 dagen kan werken. Hij beschikt over meerdere jaren ervaring in de planning en schuwt fysiek werk niet.

 

Kenmerken

Peter is een ervaren planner met een open karakter. Wij hebben hem leren kennen als een loyale fitte man met een sterk analytisch vermogen. Hij omschrijft zichzelf als iemand die goed kan delegeren, plannen en organiseren.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Kristel van Krieken of mail naar Kristel@apspersoneel.nl