040-283 69 90

Test Engineer - Jasper

Naam:
Jasper
Functie:
Test Engineer
Beschikbaarheid:
Per direct fulltime beschikbaar
Opleiding:
HTS Elektro, MTS Elektro, LTS

 

Ervaring

Jasper is na het behalen van zijn opleiding HTS Elektro begonnen bij NXP als Application Engineer. Hij heeft middels gerichte cursussen (ADS AEL & PDK) de functie met succes kunnen uitvoeren. Doordat er geen mogelijkheid was om vastigheid op te bouwen is Jasper begonnen als Test/Repair Engineer binnen een internationale organisatie gericht op elektronische meetapparatuur.

  • Kalibreren, repareren en het opmeten van fluke meetinstrumenten
  • Maken van transistoren voor versterkers
  • Modelleren en het karakteriseren van transistoren, bouwen van een IR Setup met randapparatuur
  • Programmeren in ADS van component database enhet opstellen van simulatie templates in het thermische domein voor de RF Engineers

 

Kenmerken

Jasper is een kundige man met oprechte passie voor techniek. Hij is op zoek naar een omgeving welke aansluit bij zijn elektronica kennis.  Als persoon is Jasper ondernemend, heeft oog voor ruimtelijke vorming, is nieuwsgierig en staat open voor nieuwe stappen in zijn carrière. In zijn vrije tijd houdt Jasper zich graag bezig met het volgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. Hij beschikt over een gezonde dosis humor, is snel van begrip en communicatief vaardig.

 

Mogelijkheden voor HTS’er met een enkele jaren werkervaring? We horen graag wanneer we een gesprek tussen u en Jasper mogen regelen!

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 0499-460130 en vraag naar Noortje van Felius of mail naar Noortje@apspersoneel.nl