040-283 69 90

Tijdelijke Kracht - Jamie

Naam:
Jamie
Functie:
Tijdelijke Kracht
Beschikbaarheid:
32 tot 40 uur tot september 2017
Opleiding:
VMBO-T, start september MBO Financiële Administratie

 

Ervaring

Jamie is een vriendelijke meid die zoekende is naar een tijdelijke baan tot de start van haar nieuwe opleiding. Alles is daarbij bespreekbaar, maar de voorkeur gaat uit naar een kantoorbaan met werkzaamheden zoals administratie, data entry of receptiewerk. Echter is orderpicken of productiewerk bijvoorbeeld ook bespreekbaar. Jamie heeft ervaring met werken in winkels zoals kledingwinkels en supermarkten, maar wil dolgraag wat anders doen.

Ze is bekend met de software programma’s van MS Office. Daarnaast heeft ze op topniveau ijshockey gespeeld in Duitsland en spreekt dan ook goed de Engelse en Duitse taal.

  • Kassa werkzaamheden
  • Vakkenvullen en kleding in winkel weghangen
  • Telefoon aannemen in- en extern
  • Klanten ontvangen en adviseren
  • Verkoop werkzaamheden

 

Kenmerken

Jamie is een vriendelijke goedlachse meid van bijna 20 jaar oud. Ze is representatief, lief en een dame waar je van op aan kunt. Hoewel ze geen gerichte ervaring heeft buiten de werkzaamheden in de winkel, is ze leergierig en maakt ze zich dan ook graag nieuwe kennis eigen.

Ziet u een wel werk liggen binnen de organisatie die Jamie kan oppakken? Of komt haar uitstekende Duitse talenkennis u wel van pas? Vraag dan haar volledige CV bij ons op.

Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

APS Stadnaam

Bel naar 040-2836990 en vraag naar Manon de Rijk of mail naar Manon@apspersoneel.nl