Maximale transitievergoeding 2020

Per 1 januari 2020 heeft de werknemer reeds vanaf de eerste werkdag recht op een transitievergoeding wat berekend wordt aan de hand van de feitelijke arbeidsduur. Naast het vervroegen van dit recht, is de maximale hoogte van de transitievergoeding tevens gewijzigd. Het maximum is een bedrag van € 83.000,-. Indien het salaris hoger is dan € 83.000,-, dan ontvangt de werknemer één bruto jaarsalaris.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of de hoogte berekenen van de transitievergoeding voor één van uw medewerkers? Dan verwijzen wij u graag door naar ons nieuwsartikel ‘De gevolgen van de wet arbeidsmarkt in balans (WAB)’ op onze website of vraag het informatieboekje bij ons op.

Werkzaamheden aan de website.

Momenteel zijn wij bezig met werkzaamheden aan onze website, zodat het solliciteren op vacatures nog makkelijker wordt. Het kan zijn dat je bij een vacature geen sollicititatiegegevens kan invullen, vooral apple devices kennen dit probleem. Graag willen we je dan vragen om je CV en gegevens te mailen naar info@apspersoneel.nl.

Excuses voor het ongemak.