Vakantiewerk 2020

De zomer voelt wellicht nog ver weg, maar examenvoorbereidingen worden al getroffen en vakantieplannen gesmeed. Een vakantiebaan is voor scholieren de manier om een reis of trip bij elkaar te sparen of alvast wat opzij te zetten voor de studie. Een win-winsituatie: scholieren een leuke bijbaan, als bedrijf de personeelsplanning voor de zomer op orde.

Ieder jaar loopt het vakantiewerk van 1 juni tot en met 31 augustus. APS Personeelservices schakelt snel en effectief om u als klant te voorzien van een optimale personeelsbezetting. Verwacht u grote opdrachten, hebben uw werknemers vakanties gepland staan of is het tijd voor een grote schoonmaak? APS staat voor u klaar!

Vakantiebanenmarkt
Ook dit jaar worden er weer meerdere vakantiebanenmarkten georganiseerd in samenwerking met verschillende scholen en bedrijven. Scholieren kunnen zich hier inschrijven en bedrijven krijgen de kans de scholieren te enthousiasmeren voor een vakantiebaan bij hun bedrijf.

Donderdag 26 maart: Nuenens College (Nuenen)
Woensdag 8 april: Elde College (Schijndel)

Overige data voor vakantiebanenmarkten in de omgeving worden binnenkort bekend gemaakt op onze website www.apspersoneel.nl.

Heeft u vragen over het vakantiewerk? Neemt dan contact op met onze vakantiewerkspecialisten Manon Vloet (040-2836990) of Mirthe Rovers (0499-460130)