Vakantiewerk van start!

Vakantiekrachten zijn mogelijk uw medicijn tegen een besmette planning. Er komt wellicht een periode aan waarin uw personeel met een welverdiende vakantie gaat, terwijl de werkzaamheden doorgaan. Dit kan eenvoudig in uitvoering blijven met behulp van vakantiekrachten. APS beschikt over een ruim aanbod aan tijdelijke en gemotiveerde studenten die in diverse niveaus en branches inzetbaar zijn. Denk hierbij aan hulp in de administratie, het magazijn, aan de receptie of in de productie. Die ene klus waar nooit iemand aan toe komt? Onze vakantiekrachten helpen u graag!

Voor alle (aan)vragen omtrent vakantiewerk en vakantiekrachten kunt u contact opnemen met onze Vakantiewerkspecialisten Manon Vloet (Nuenen), Mirthe Rovers (Son) en Fleur Kooijmans (Schijndel).

Werkzaamheden aan de website.

Momenteel zijn wij bezig met werkzaamheden aan onze website, zodat het solliciteren op vacatures nog makkelijker wordt. Het kan zijn dat je bij een vacature geen sollicititatiegegevens kan invullen, vooral apple devices kennen dit probleem. Graag willen we je dan vragen om je CV en gegevens te mailen naar info@apspersoneel.nl.

Excuses voor het ongemak.