Vergaderen op 1,5 meter afstand

De Coronamaatregelen worden langzaamaan versoepeld. Als bedrijf heeft u er wellicht voor gekozen uw personeel weer (gedeeltelijk) naar kantoor te laten komen. Het nieuwe normaal zorgt ervoor dat bureaus ver genoeg uit elkaar moeten staan en collega’s 1,5 afstand moeten houden.

Tegelijkertijd heeft u elkaar, op de videobelgesprekken na, een hele tijd niet gezien. Er valt wellicht veel te bespreken en alles moet weer op orde worden gebracht. Heeft u zelf niet de ruimte om een overleg of vergadering te organiseren? Dan heeft APS voor u de oplossing.  

APS Facilities in Nuenen biedt u de ideale ruimte voor een vergadering, cursus of training. Met de inachtgenomen maatregelen zijn de ruimtes van APS momenteel geschikt voor gezelschappen van 5 tot 15 personen. De combinatie gratis Wi-Fi, beamer en een ruime hoeveelheid daglicht maakt onze locatie uitermate geschikt voor uw bijeenkomst.  Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheden op eigen terrein.

Sollicitatiegesprekken
Ook het voeren van sollicitatiegesprekken kan voor u gefaciliteerd worden door APS. Of het nou gaat om een uitzendkracht die is voorgesteld door APS of om een eigen potentiële werving. Wij bieden u de mogelijkheid de procedure face-to-face voort te zetten om de kwaliteit van uw personeel te waarborgen.