Zomer in je bol!

De zomervakantie is weer begonnen en al tal van werkwillige studenten hebben zich gemeld bij APS. Ze staan te popelen om binnen uw organisatie te starten met hun nieuwe vakantiebaan.

Samen met u en onze kandidaten zorgen wij ervoor dat uw personeelsbezetting deze zomer een succes wordt. Dit terwijl het vaste personeel aan het genieten is van een heerlijke en welverdiende vakantie. Het vakantiewerk loopt jaarlijks van 1 juni tot en met 31 augustus en in deze periode schakelt APS snel en effectief om u als klant te voorzien van een optimale personeelsbezetting.  

Dus komt er een grote opdracht aan, zijn er een aantal personeelsleden met vakantie of is uw organisatie toe aan een grote schoonmaak? Wij staan voor u klaar om de planning deze zomer weer vlekkeloos te laten verlopen. 

Contact

Voor alle vragen omtrent vakantiewerk en vakantiekrachten kunt u contact opnemen met onze Vakantiekrachtconsulenten; Manon Vloet (Nuenen), Mirthe Rovers (Son) en Brenda Alfrink (Schijndel).

Manon Vloet

 

Vakantiewerkspecialist Nuenen

040-2836990

Mirthe Rovers

Vakantiewerkspecialist Son 

0499-460130

Brenda Alfrink

Vakantiewerkspecialist Schijndel

073-7200907

Werkzaamheden aan de website.

Momenteel zijn wij bezig met werkzaamheden aan onze website, zodat het solliciteren op vacatures nog makkelijker wordt. Het kan zijn dat je bij een vacature geen sollicititatiegegevens kan invullen, vooral apple devices kennen dit probleem. Graag willen we je dan vragen om je CV en gegevens te mailen naar info@apspersoneel.nl.

Excuses voor het ongemak.