Daan - Senior Operator, Teamleider

  • 2 kalendermaanden opzegtermijn, fulltime beschikbaar
  • VAPRO C

Ervaring:

Op zoek naar een Operator met VAPRO C? Iemand die kan meedenken met proces- en verbeterplannen en over sterke leiderschapskenmerken beschikt? Zoek niet verder en ga het gesprek aan met Daan.   

Op dit moment is Daan werkzaam bij een internationale speler in de food. Hij staat op twee lijnen, de verpakkingslijn en de proceslijn waar een van de producten geproduceerd wordt. Beide lijnen bedient hij geheel zelfstandig en voert kwaliteitstesten uit. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de machines, deze moeten in goede en nette staat blijven.

Daan is graag iemand die zich wil blijven ontwikkelen. Hij is op dit moment nog bezig met een cursus Inzicht Persoonlijk Functioneren. Dit is een vijfjarig traject dat nog tot 2021 zou duren. Zijn VAPRO diploma’s heeft Daan naast zijn werk afgerond in verkorte tijd. Hier is hij mee begonnen toen hij werkte bij Ferro B.V. Chemie en hij heeft VAPRO C afgerond in 2018. 

Omdat hij bij zijn huidige werkgever op dit moment geen doorgroeimogelijkheden heeft, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Graag wil Daan aan de slag als Senior Operator of Teamleider. Hij vindt het leuk om operators aan te sturen en in te leren, maar ook om nog dicht bij het productieproces betrokken te zijn.

Daan is ervaren in de Food, Pharma en Chemie branche. Daan wil dan ook graag in een van deze branches werkzaam blijven. Hij vindt het belangrijk dat een bedrijf werknemers waardeert.  

Kenmerken:

Als persoon is hij het beste te omschrijven als zelfkritisch, initiatief nemend en een doorzetter. Daan geeft veel om het proces en de medewerkers, voor hem is het belangrijker dat mensen begrijpen wat ze doen. Hij legt altijd aan de hand van voorbeelden uit hoe iets moet. 

Kristel van Krieken
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Kristel van Krieken.

0499-460130 kristel@apspersoneel.nl