Eric - Junior Proces Engineer

  • Per direct fulltime bechikbaar
  • HBO Technische Bedrijfskunde

Ervaring

Eric heeft onlangs zijn opleiding HBO Technische Bedrijfskunde afgerond en wil uiteraard graag werkervaring gaan op doen. Naast diverse stages heeft hij Business tripjes gemaakt naar het buitenland om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse grote organisaties.  Zo is Eric o.a. geweest bij Skoda, John Deere, ThyssenKrupp, Kimberley Clark en Ahrend Techno. Tijdens zijn studie kreeg Eric de kans om middels stages ervaring op te doen en zijn studiekennis toe te passen in de praktijk.

  • Advies geven met betrekking tot o.a. een nieuwbouwpand-, verandering organisatiecultuur en inrichten van productieprocessen
  • Geven advies gericht op de toekomst van een technische organisatie
  • Werken conform theoretische A3 methode
  • Schrijven van een handleiding gericht op het verbeteren van interne productiviteit

Kenmerken

Eric is als persoon toegankelijk, sympathiek, nuchter en kritisch. Hij heeft zijn opleidingen vlot doorlopen en serieus bezig met het opbouwen van een mooie toekomst. Wij hebben Eric ervaren als een prettige gesprekspartner, hij heeft zich communicatief goed ontwikkeld en past zich op diverse niveaus goed aan. Ondanks dat hij aan het begin van zijn carrière staat, wil hij graag bedrijven helpen met het doorvoeren van veranderingen en het optimaliseren van processen.

Noortje van Felius
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Noortje van Felius.

0499-460130 noortje@apspersoneel.nl