Eva - HR Manager

  • fulltime beschikbaar, 1 kalendermaand opzeg termijn
  • HBO Human Resources Management + Basisopleiding Personeelszaken

Ervaring:

Deze ervaren HR manager is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In 2016 is Eva afgestudeerd voor de opleiding HBO Human Resources Management, tijdens deze studie was ze werkzaam bij een groot retailconcern. Hier was ze  onder andere verantwoordelijk voor het aannemen van nieuw personeel op het gebied van management niveau, verantwoordelijk voor juridische trajecten, bij wonen van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het begeleiden van zowel MBO als HBO stagiaires. Dit is nog maar een kleine greep uit de werkzaamheden die ze toen uitvoerden.  

De afgelopen jaren heeft ze gewerkt in een middelgroot technische groothandel. Hier is ze vooral bezig geweest aan het opzetten en bouwen aan een nieuwe HR afdeling en is ze verantwoordelijk geweest voor het gehele HR Team. Binnen het bedrijf heeft ze meegewerkt aan verschillende implementaties en herstructureringsprojecten. Vanaf het moment dat Eva begon in deze functie heeft ze hard gewerkt aan een cultuurveranderingstraject.

Graag wil Eva komen te werken binnen de bouw of technische branche. Ze wil zich graag bezig houden met moeilijk opvulbare vacatures, employee branding, campagnes opstellen en uitvoeren en de processen van A tot Z afmaken.

Zie jij een mogelijkheid voor Eva?

Ze staat er voor open om met bedrijven een kopje koffie te drinken en komt dan graag haar motivatie en CV persoonlijk toelichten.

Kenmerken:

Wij hebben Eva leren kennen als een resultaatgerichte vrouw met een kritische en innovatieve houding. Ze gaat overal voor de volle 100% voor en zorgt er voor dat de organisaties en haar medewerkers centraal staan. Eva omschrijft zichzelf als iemand met een ondernemend, mensgericht karakter met een toegankelijke persoonlijkheid.

Kristel van Krieken
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Kristel van Krieken.

0499-460130 kristel@apspersoneel.nl