Jakub - CNC Frezer/Draaier

  • Per 1 oktober 2019
  • Technische vakschool Slowakije

Ervaring: 

Jakub is een jonge CNC Frezer/Draaier uit Slowakije en maakt deel uit van ons project 'APS kent geen grenzen'.  Hij is opzoek naar een nieuwe baan in Nederland. Hij wil zich hier graag gaan vestigen en minimaal voor een jaar, maar bij voorkeur voor de langere termijn, verder ontwikkelen op CNC Freesgebied. Hij heeft een brede ervaring vanuit Slowakije in de metaalbewerking en kijkt ernaar uit om een baan te vinden waar hij kan werken met de nieuwste technieken als CNC Frezer.

Jakub is gewend om enkelstuks en kleine series te frezen door middel van een 5-assige CNC Freesmachine met Heidenhain besturing. Ook heeft hij enige ervaring met CNC Draaien. Jakub is per direct beschikbaar, is flexibel in werktijden en staat tevens open om in ploegen te werken.

Mocht u als metaalbewerkingsbedrijf interesse hebben in Jakub of heeft u een soortgelijke functie openstaan, maar zoekt u iemand met andere verspaningstechniek of programmeertaal? Jakub zijn collega’s Dominik (CNC Operator/Programmeur) en Michal (CNC Slijper) zijn ook beide voornemens een baan te vinden Nederland voor een jaar of langer. Mocht u nieuwsgierig zijn, dan vertel ik u daar graag meer over.

Maureen van den Berk
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Maureen van den Berk.

040-2836990 maureen@apspersoneel.nl