Kevin - Software Designer, Senior Consultant

  • Per direct fulltime beschikbaar
  • HBO Elektrotechniek, Technische computerkunde

Ervaring:

Op zoek naar een commercieel sterke Software Designer? Of Senior Consultant die alle IT projecten tot een goed einde leidt? Zoek niet verder en ga het gesprek aan met Kevin.

De afgelopen 12 jaar heeft Kevin het familiebedrijf overgenomen. Nu zijn zus de gehele verantwoordelijk overneemt is hij weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kevin is op zoek naar een baan als Software Designer of Senior Consultant. Hij vindt het geen probleem om in projectvorm te werken.

Voordat hij Eigenaar werd van het familiebedrijf is hij 9 jaar werkzaam geweest voor Philips Technical Application Software Services (TASS). Hiervoor heeft hij verschillende rollen bekleed bij verschillende bedrijven

De laatste opdracht die hij heeft gehad is bij NXP geweest. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert chips voor TV’s en de OV Chipkaart. Bij deze opdracht is bij verantwoordelijk geweest voor het re-designen en uitbreiden van VC++ applicaties. Hij verzorgde de communicatie en cursussen voor klanten in Hamburg, Nijmegen en Starnberg.

Kenmerken:

Als persoon is hij het beste te omschrijven als doelgericht, ondernemend en communicatief vaardig. Hij heeft een mooie combinatie van commerciële krachten en software kennis.

Kristel van Krieken
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Kristel van Krieken.

0499-460130 kristel@apspersoneel.nl