Maaike - Administratief Medewerker Logistiek/Inkoop

  • Parttime 32 uur beschikbaar, met opzegtermijn
  • HEAO Bedrijfseconomie, MEAO Groothandel, HAVO

Ervaring:

Bent u op zoek naar een logistieke of inkoop administratieve kracht met jaren ervaring, brede inzetbaarheid en een flinke dosis energie? Dan stellen wij u graag voor aan Maaike.

Door haar stabiele arbeidsverleden als Administratief Medewerker Inkoop/Logistiek kan ze een perfecte administratieve verwerking van inkooporders dromen. Daarnaast onderhandelt ze met leveranciers over prijzen en houdt het contact met veel plezier warm. Maaike beheert ook een deel van het magazijn. Hiervoor heeft ze in samenwerking met collega’s een RMA Proces geschreven om de werkwijze efficiënter te maken en te beslissen welke systemen het best gebruikt kunnen worden binnen het magazijn. Een vrouw in de logistiek branche die haar mannetje staat, ze ziet zich graag weer werken in dezelfde omgeving.

  • Verantwoordelijk voor een goede beschikbaarheid van producten
  • Bestellen van benodigde producten en staat in voor de
  • Administratieve verwerking in SAP
  • Contact met leveranciers, klanten, transporteurs, het magazijn en collega’s

Kenmerken:

Maaike heeft zich de afgelopen jaren uitstekend weten te bewijzen in een logistieke omgeving. Ze heeft kansen gekregen om zichzelf te ontwikkelen en heeft laten zien dat ze fungeert als een manusje-van-alles binnen de organisatie. Maaike is een strever, erg secuur in haar werk en houdt van gezelligheid.

Linde Peeters
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Linde Peeters.

0499-460130 linde@apspersoneel.nl