Maarten - QSHE Manager

  • Fulltime
  • HBO Werktuigbouwkunde, MoSHE en MPS (TU, Delft)

Ervaring:

Bent u op zoek naar een hoog opgeleide veiligheidskundige binnen uw organisatie? Maak dan kennis met Maarten! Na het afronden van de opleiding HBO Werktuigbouwkunde, is Maarten de beleidsmatige kant op gegaan. Inmiddels is hij specialist op het gebied van Milieu, Veiligheid en Kwaliteit. Hij heeft in een aantal technische organisaties gewerkt en daarnaast veel ervaring binnen de overheidssector. Momenteel is hij werkzaam als Senior Inspecteur waar hij eindverantwoordelijk is voor werkvergunningen en toeziet op prestaties, onderzoek en KPI’s. Daarnaast werkt hij als schrijver mee aan kwaliteitsborging en biedt hij begeleiding bij het implementeren van veiligheidsbeheersystemen. Tevens heeft hij ervaring met de laatste versie van de NTA 8620 en deze omgeschreven naar de HLS-structuur volgens ISO 14001 en OHSAS 180001. Omdat Maarten 4 uur per dag reist voor woon/werk verkeer, heeft hij zich na een periode van 9 jaar beschikbaar gesteld op de arbeidsmarkt. Maarten is op zoek naar een commerciële organisatie in technische branche waar hij zijn kennis en ervaring kan toepassen. Door zijn ervaring binnen de overheid, kijkt hij met een andere bril naar beleid en processen.

 

  • Het initiëren en ontwikkelen van zowel strategisch als operationeel beleid op het gebied van QSE
  • Advies uitbrengen op het gebied van Externe Veiligheid
  • Het begeleiden van vergunningprocedures
  • Het begeleiden van projecten in het kader van industrielawaai, geluidzonering en ruimtelijke ordening
  • Beoordelen van bedrijfsmilieuplannen en rapportages in het kader van convenantafspraken
  • Uitwerken van eigen zorgsysteemprocedures (ISO 9001)
  • Inspectieleider bij grotere chemische industriële organisaties

 

Kenmerken:

We hebben Maarten leren kennen als een zelfstandig, laagdrempelig en vasthoudend persoon. Hij is zeer kwaliteitsgericht en levert graag goed werk af. Hij vindt een vooruitziende strategie dan ook erg belangrijk en levert hier graag een bijdrage aan. Maarten is een ondernemend type die de leiding neemt en zijn kennis wil overdragen om anderen beter te maken. Dit weet hij te creëren door verder te durven denken en kijken, zijn visie te tonen en deze ook uit te spreken. Daarbij behoudt hij een constante helicopterview op de processen waardoor hij alles in goede banen kan leiden.

 

Nieuwsgierig hoe Maarten uw organisatie naar een hoger level weet te tillen op het gebied van QHSE? Neem dan contact met ons op. 

 

Trefwoorden:

Projectmanager, Deskundige, Veiligheidsadviseur, Kwaliteitsmanager, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, ISO, Master of Public Safety, Management of Safety, Health and Enviroment, fulltime.

Sanne van Grinsven
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Sanne van Grinsven.

073-7200907 sanne@apspersoneel.nl