Vakantiekrachten - Bram, Maryam en Ilse

  • Zomerperiode - 40 uur per week

Bram – Technische topper
Bram is een 15-jarige jongeman die op zoek is naar zijn eerste vakantiebaan. Momenteel volgt hij de mavo en wil hierna de economische richting op. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het in elkaar zetten van toetsenborden en een computerkast. Bram zoekt een technische baan in de omgeving van Mierlo. Hij is 40 uur per week beschikbaar van 26 juli t/m 3 september.

Maryam – Scheikundig talent
Samen met Maryam zoeken we een vakantiebaan die aansluit bij haar opleiding. Ze heeft de opleiding hbo Chemie Food & Pharma en haar master Drug Design & Biomedical Science behaald en volgt nu een studie tot Scheikundedocent. De afgelopen jaren heeft ze diverse stages en banen gehad. Haar ideale vakantiebaan is in het lab, waar ze haar kennis in de praktijk kan toepassen. Ze omschrijft zichzelf als een ambitieus en probleemoplossend persoon die dingen eigen probeert te maken. Vanaf 5 juli tot en met 27 augustus is Maryam 40 uur per week beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan.

Ilse – Handige kracht
De sociale jongedame Ilse wil het allerliefste fysieke werkzaamheden verrichten. Vorige zomer heeft ze gewerkt bij een hoveniersbedrijf, waar ze de basis van het vak heeft geleerd. Ze is niet bang om vieze handen te krijgen en wil dan ook hard aan het werk deze zomer! Wij hebben Ilse leren kennen als een vriendelijke meid die weet wat ze wil. Ze is vanaf 5 juli tot 7 augustus beschikbaar voor 40 uur per week.

Dit is een kleine selectie van al onze vakantiekrachten. Kunt u extra handjes gebruiken deze zomer of bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande profielen? Neem dan contact op met onze vakantiekrachtspecialisten voor de mogelijkheden binnen uw organisatie:

APS Nuenen:           Eline Engelen - (040) 2836990
APS Son:                     Noortje Looijmans - (0499) 460130
APS Schijndel:         Fleur Kooijmans - (073) 7200907

Trefwoorden:
Vakantiekrachten | Nuenen | Vakantiewerk | Son en Breugel | Zomervakantie | Schijndel

Eline Engelen
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Eline Engelen.

040-2836990 elineengelen@apspersoneel.nl