Ja, ik wil vakantiebaan bij APS! Wat moet ik nu doen?

1. Kennismakingsgesprek

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, nodigen wij je graag uit voor een kennismaking bij APS. In dit gesprek leren wij jou beter kennen en kom je te weten wie wij zijn. We bespreken wanneer je beschikbaar bent en waar je wil werken. Na dit gesprek gaan wij voor jou op zoek naar een passende vakantiebaan. Hoe flexibeler jij bent, hoe sneller dat APS een vakantiebaan voor je vindt!

2. Een nieuwe vakantiebaan komt binnen

Wanneer onze klant belt met een nieuwe vakantiebaan gaan wij direct aan de slag. Sluit de vakantiebaan aan bij jouw wensen en heb je die periode aangegeven dat je beschikbaar bent, dan wordt je gebeld. We bespreken de werkzaamheden telefonisch en wanneer jij en de klant
enthousiast zijn kun je vaak al meteen beginnen! Het kan ook zijn dat de klant je eerst uitnodigt voor een gesprek om kennis te maken. Spreekt de vakantiebaan jou niet aan? Geen probleem, ‘nee’ is ook een antwoord.

3. CV

Soms vindt onze klant het fijn om een CV te ontvangen. Geen zorgen, deze maakt APS voor jou. Daarom is het van belang dat je zoveel mogelijk over jezelf aan ons vertelt. Heb je zelf al een CV? Dan is het fijn als je deze alvast naar ons mailt of meeneemt naar het gesprek. In het CV staan onder andere je opleidingen, werkervaring, hobby’s en je beschikbaarheid. Zo heeft de klant alvast een beeld van wie jij bent.

4. Direct aan de slag

Regelmatig krijgen we spoedopdrachten binnen. Dit betekent dat de klant direct op zoek is naar iemand. We gaan jou bellen, bespreken de spoedopdracht en meestal kun je dezelfde dag nog beginnen. Daarnaast hebben we ook vakantiebanen waar je voor de hele vakantieperiode aan de slag kunt. En wie weet, hou je er nog wel een bijbaantje aan over!

5. Contract

Wij gaan ervoor zorgen dat jij je welverdiende loon iedere week op je rekening gestort krijgt. Hiervoor moet er een contract getekend worden. We maken dan een afspraak bij ons op kantoor waarin we bespreken wat het contract inhoudt.

6. Studenten- en scholierenregeling

Zit jij op school of studeer je? Dan kan APS een studenten- en scholierenregeling toepassen waardoor je per week meer loon overhoudt. Mocht je hier nog vragen over hebben dan staat het team van APS Personeelservices je graag verder te woord.

7. Vrienden

APS heeft de perfecte vakantiebaan voor je gevonden, maar het lijkt je eigenlijk ook wel leuk om met je beste vriend of vriendin te werken. Of misschien wel met je hele vriendengroep! Geef dit bij APS aan en wij kijken naar de mogelijkheden.