Diensten

Uitzenden

Zoekt u voor korte of langere tijd extra capaciteit of vast personeel? En maakt u graag gebruik van de ‘verlengde proeftijd’? Dan past uitzenden als constructie het beste bij uw personeelsvraagstuk

Detachering

Wilt u iemand binden aan uw organisatie voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Maar zoekt u meer flexibiliteit dan het reguliere arbeidsrecht? Kies dan voor detachering.

Werving en Selectie

Kampt u met een personeelstekort of bent u op zoek naar die ene topper die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Wij nemen graag de werving & selectie uit handen.

Payrollen

Heeft u zelf een nieuwe medewerker geworven, maar wilt u de (salaris)administratie uitbesteden? Via Payroll komt de medewerker bij APS op de loonlijst, maar werkt deze bij uw bedrijf.

Training en Opleiding

Wilt u uw huidige medewerkers naar een hoger level tillen doormiddel van training en opleiding? APS beschikt over een breed netwerk aan trainers en biedt samen met hen opleidingen en cursussen op maat aan.

HR Dienstverlening

Heeft u geen eigen HR afdeling? Maar heeft u wel HR-projecten die u graag wilt uitbesteden? Mist u HR-expertise op een bepaald gebied of zoekt u een structurele adviespartner voor uw HR beleid? Als allround personeelsadviesbureau beschikt APS over ruime ervaring en kennis op het gebied van HR.

Poolconstructies

Heeft u een capaciteitsprobleem en gaten in uw personeelsplanning op één afdeling of binnen één bepaalde functie? Zoekt u snel of structureel een oplossing? Maak dan gebruik van poolconstructies.

Tsjechische Vakkrachten

Zoekt u technische vakmannen met ruime ervaring in de metaalbewerking? Wij hebben het antwoord op uw vraag naar technisch personeel op gebied van CNC Frezen, CNC Draaien, Plaatbewerking of Lassen.