Nieuws

'Werven met waarde'  De workshop voor jouw teamleiders! HR

'Werven met waarde' De workshop voor jouw teamleiders!

De manier van werven, in deze huidige arbeidsmarkt vereist een aanpak met aandacht. Onlangs zijn wij daarom gestart bij een van onze partners met een workshop voor de teamleiders, ‘Werven met waarde’.

Lees verder
CAO Uitzendkrachten - de veranderingen op een rij Belangrijk

CAO Uitzendkrachten - de veranderingen op een rij

Dat er veranderingen in de CAO Uitzendkrachten zaten aan te komen, was al langere tijd geen nieuws meer. Nu zijn deze veranderingen concreet geworden en is de eerste al ingegaan per 1 oktober. De afspraken zijn gemaakt tussen de ABU, NBBU en LBV en moeten onderdeel worden van een groter cao-akkoord. APS zet de aankomende wijzigingen voor u op een rij.

Lees verder
APS klanttevredenheidsonderzoek 2021 Algemeen

APS klanttevredenheidsonderzoek 2021

Dit jaar heeft APS de klantevaluaties, die ieder jaar weer worden gevoerd, grootser aangepakt. Tijdens zulke gesprekken worden er nuttige tips genoemd waar APS zich op kan ontwikkelen. Deze gegevens hebben wij dit keer verzameld; mooie complimenten, een 8 als rapportcijfer en concrete punten waar wij ons op willen en gaan verbeteren. Kijkt u mee?

Lees verder
Het aantrekken van millennials HR

Het aantrekken van millennials

Sanne van Grinsven, HR Consultant bij APS Personeelservices, is in januari afgestudeerd aan de Avans Hogeschool voor de opleiding Human Resource Management. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek gedaan naar de doelgroep millennials, en dan met name het aantrekken van millennials. Ze vertelt er u graag meer over!

Lees verder
Een werkdag bij APS Algemeen

Een werkdag bij APS

Door Manon: “Met een lekker kopje koffie begin ik vandaag met het beoordelen van de ontvangen sollicitatie. Dan selecteer ik de beste CV’s, neem contact met ze op en plan ze in voor een kennismakingsgesprek. Ondertussen gaat de telefoon en belt een klant met een vacature, dit is even schakelen, ik noteer alles wat hij mij vertelt. Vanmiddag staat een kennismakingsgesprek gepland voor de functie van Inkoper, deze ga ik voorbereiden.

Lees verder