Nieuws

Google for Jobs gelanceerd in Nederland Belangrijk

Google for Jobs gelanceerd in Nederland

Na maanden van speculatie is de nieuwe Google Widget 'Google for Jobs' nu ook in Nederland gelanceerd. Eindelijk, te bedenken dat deze job search engine al in 2017 voor het eerst in Amerika werd geïntroduceerd en van daaruit eerst in de rest van de wereld is uitgezet. Begin dit jaar vernam APS de eerste tekenen van leven van Google for Jobs in Nederland, waarop direct actie is ondernomen.

Lees verder
Thuiswerken verder in opkomst HR

Thuiswerken verder in opkomst

Thuiswerken maakte de afgelopen jaren al een opkomst. In 2019 werkte 39 procent van alle werkenden thuis; vaak incidenteel en zonder vaste dag. Door de Coronacrisis is dit in een stroomversnelling terecht gekomen en moesten bedrijven wegens de intelligente lockdown in maart massaal omschakelen naar een meer digitale manier van werken.

Lees verder
Kanjers voor onze kanjers! Vakantiewerk

Kanjers voor onze kanjers!

De scholen zijn weer geopend en daarmee is het vakantiewerk voor dit jaar beëindigd. We hebben deze zomer weer tientallen kanjers mogen helpen met het vinden van een zomerbaan.

Lees verder
Aanvullend partnerverlof per 1 juli 2020 HR

Aanvullend partnerverlof per 1 juli 2020

Werknemers hadden al recht op geboorteverlof van eenmaal de wekelijkse arbeidsduur met loondoorbetaling. Vanaf 1 juli 2020 is ook de aanvulling van de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG) van kracht.

Lees verder
APS ten tijde van Corona - hoe staan we er nu voor? Belangrijk

APS ten tijde van Corona - hoe staan we er nu voor?

In de nieuwsbrief van april gaven we u een eerste update over hoe APS de Coronacrisis ervaart. Sindsdien is er meer informatie bekend en heeft APS zich volledig aangepast aan de richtlijnen die het RIVM voorschrijft. We laten u graag weten hoe het er nu voor staat en hoe APS naar de toekomst kijkt.

Lees verder