Nieuws

Aanvullend partnerverlof per 1 juli 2020 HR

Aanvullend partnerverlof per 1 juli 2020

Werknemers hadden al recht op geboorteverlof van eenmaal de wekelijkse arbeidsduur met loondoorbetaling. Vanaf 1 juli 2020 is ook de aanvulling van de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG) van kracht.

Lees verder
APS ten tijde van Corona - hoe staan we er nu voor? Belangrijk

APS ten tijde van Corona - hoe staan we er nu voor?

In de nieuwsbrief van april gaven we u een eerste update over hoe APS de Coronacrisis ervaart. Sindsdien is er meer informatie bekend en heeft APS zich volledig aangepast aan de richtlijnen die het RIVM voorschrijft. We laten u graag weten hoe het er nu voor staat en hoe APS naar de toekomst kijkt.

Lees verder
Vakantiewerk van start! Vakantiewerk

Vakantiewerk van start!

Vakantiekrachten zijn mogelijk uw medicijn tegen een besmette planning. Er komt wellicht een periode aan waarin uw personeel met een welverdiende vakantie gaat, terwijl de werkzaamheden doorgaan. Dit kan eenvoudig in uitvoering blijven met behulp van vakantiekrachten. APS beschikt over een ruim aanbod aan tijdelijke en gemotiveerde studenten die in diverse niveaus en branches inzetbaar zijn.

Lees verder
Verhogingen WML per 1 juli Belangrijk

Verhogingen WML per 1 juli

Het WML wordt per 1 juli 2020 verhoogd. Sinds 1 juli 2019 geldt voor werknemers van 21 jaar het wettelijk minimumloon (WML). Werknemers jonger dan 21 jaar hebben recht op het minimumjeugdloon.

Lees verder