Nieuws

APS ten tijde van Corona Belangrijk

APS ten tijde van Corona

Zoals iedereen, merken ook wij bij APS Personeelservices de gevolgen van de Coronacrisis. Graag willen we u middels dit nieuwsbericht op de hoogte stellen waar wij als uitzendonderneming op dit moment mee te maken krijgen en wat de gevolgen zijn voor onze uitzendkrachten en consulenten, maar ook voor u als opdrachtgever.

Lees verder
APS International Internationaal

APS International

Zoekt u technische vakmannen met ruime ervaring in de metaalbewerking? Wij hebben het antwoord op uw vraag naar technisch personeel op gebied van CNC Frezen, CNC Draaien, Plaatbewerking of Lassen.

Lees verder
Vakantiewerk 2020 Vakantiewerk

Vakantiewerk 2020

De zomer voelt wellicht nog ver weg, maar examenvoorbereidingen worden al getroffen en vakantieplannen gesmeed. Een vakantiebaan is voor scholieren de manier om een reis of trip bij elkaar te sparen of alvast wat opzij te zetten voor de studie. Een win-winsituatie: scholieren een leuke bijbaan, als bedrijf de personeelsplanning voor de zomer op orde.

Lees verder
HR Dienstverlening HR

HR Dienstverlening

Medewerkers zijn voor bedrijven het belangrijkste kapitaal voor hun bestaan. Door een optimaal personeelsbestand te creƫren, is je bedrijf klaar voor groei, het waarborgen van kwaliteit en het behalen van organisatiedoelstellingen. Om dit te kunnen realiseren, wil je als organisatie het beste personeel aan je binden, en nog belangrijker, ook behouden. Maar hoe zorg je hiervoor?

Lees verder
Maximale transitievergoeding 2020 HR

Maximale transitievergoeding 2020

Per 1 januari 2020 heeft de werknemer reeds vanaf de eerste werkdag recht op een transitievergoeding. Naast het vervroegen van dit recht, is de maximale hoogte van de transitievergoeding tevens gewijzigd.

Lees verder