Nieuws

Minimumloon per 1 januari 2023 met 10% omhoog HR

Minimumloon per 1 januari 2023 met 10% omhoog

Per 1 januari 2023 is het minimumloon met 10% verhoogd. In dit artikel ziet u wat werkenden vanaf dat moment minimaal moeten verdienen.

Lees verder
APS in de media Algemeen

APS in de media

December 2022 stonden wij in de Flexmarkt, hét vaktijdschrift en online platform van onze uitzendbranche. Omdat wij erg trots zijn op dit mooie artikel en onze fijne, jarenlange samenwerking met softwareleverancier Pivoton die hierin wordt besproken willen wij u deze niet onthouden.

Lees verder
Onderhandelingsresultaat bereikt over nieuwe CAO voor Uitzendkrachten Belangrijk

Onderhandelingsresultaat bereikt over nieuwe CAO voor Uitzendkrachten

De ABU, NBBU en de vakbonden FNV, CNV en De Unie hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten met een looptijd van 2 januari 2023 tot 1 januari 2024.

Lees verder
'Werven met waarde'  De workshop voor jouw teamleiders! HR

'Werven met waarde' De workshop voor jouw teamleiders!

De manier van werven, in deze huidige arbeidsmarkt vereist een aanpak met aandacht. Onlangs zijn wij daarom gestart bij een van onze partners met een workshop voor de teamleiders, ‘Werven met waarde’.

Lees verder
CAO Uitzendkrachten - de veranderingen op een rij Belangrijk

CAO Uitzendkrachten - de veranderingen op een rij

Dat er veranderingen in de CAO Uitzendkrachten zaten aan te komen, was al langere tijd geen nieuws meer. Nu zijn deze veranderingen concreet geworden en is de eerste al ingegaan per 1 oktober. De afspraken zijn gemaakt tussen de ABU, NBBU en LBV en moeten onderdeel worden van een groter cao-akkoord. APS zet de aankomende wijzigingen voor u op een rij.

Lees verder
  • 1 (current)
  • 2
  • 3