Nieuws

ABU cao ongewijzigd verlengd tot 1 oktober 2021 Belangrijk

ABU cao ongewijzigd verlengd tot 1 oktober 2021

Vorige week hebben de ABU en NBBU samen met vakbond LBV een akkoord bereikt over het ongewijzigd verlengen van de CAO voor Uitzendkrachten. De verlengde cao loopt tot 1 oktober en biedt de ABU en de NBBU de mogelijkheid de onderhandelingen voor een nieuwe cao te hervatten.

Lees verder
Maak kennis met het vakantiewerkteam! Vakantiewerk

Maak kennis met het vakantiewerkteam!

De lente is in aantocht; de hoogste tijd dat het vakantiewerkteam van APS zich aan u voorstelt. Hetzelfde geldt voor onze vakantiekrachten. Zij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan bij uw organisatie.

Lees verder
APS klanttevredenheidsonderzoek 2021 Algemeen

APS klanttevredenheidsonderzoek 2021

Dit jaar heeft APS de klantevaluaties, die ieder jaar weer worden gevoerd, grootser aangepakt. Tijdens zulke gesprekken worden er nuttige tips genoemd waar APS zich op kan ontwikkelen. Deze gegevens hebben wij dit keer verzameld; mooie complimenten, een 8 als rapportcijfer en concrete punten waar wij ons op willen en gaan verbeteren. Kijkt u mee?

Lees verder
Het aantrekken van millennials HR

Het aantrekken van millennials

Sanne van Grinsven, HR Consultant bij APS Personeelservices, is in januari afgestudeerd aan de Avans Hogeschool voor de opleiding Human Resource Management. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek gedaan naar de doelgroep millennials, en dan met name het aantrekken van millennials. Ze vertelt er u graag meer over!

Lees verder
Verkiezingen 2021 - Standpunten arbeidsmarkt Belangrijk

Verkiezingen 2021 - Standpunten arbeidsmarkt

De verkiezingen voor de Tweede Kamer vinden 17 maart 2021 weer plaats. Voor velen betekent dit het volgen van debatten, kijken naar verschillende praatprogramma’s en het invullen van de Stemwijzer. Een belangrijk en veelbesproken thema is de huidige arbeidsmarkt, waarbij hervorming onvermijdelijk lijkt. Hoe dit er per partij uit gaat zien, laat APS u graag zien.

Lees verder