Over ons

APS is een familiebedrijf dat al sinds 1975 expert is op het gebied van maatwerk voor personeelsvraagstukken en is uitgegroeid tot een professionele organisatie met drie gespecialiseerde bedrijfstakken die nauw met elkaar samenwerken. APS Personeelservices is deskundige op het gebied van personeelsbemiddeling en HR-vraagstukken. APS Projecten is gespecialiseerd in de optimalisatie van bedrijfsprocessen. APS Facilities verzorgt maatwerk opleidingen en cursussen en voorziet in moderne trainings- en vergaderfaciliteiten.

APS Personeelservices

APS Personeelservices is een allround personeelsbureau. Al sinds 1987 zijn wij specialist op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detachering en payrolling. Wij bemiddelen personeel op diverse niveaus in veel verschillende vakgebieden. Wij nemen uw zoekopdracht in behandeling op basis van no cure, no pay en hebben daarmee een ‘ontzorgende’ rol voor u als opdrachtgever. Bewust richt APS zich niet op één branche; ons specialisme is kwaliteit. Door persoonlijk contact met u als opdrachtgever en onze kandidaten garanderen we die kwaliteit, al jaren.

APS Projecten

In 1975 is APS Projecten opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie, gespecialiseerd in de uitvoering van langlopende poolconstructies. APS Projecten heeft brede ervaring in logistieke en productiematige projecten, met name in de voedingsmiddelenindustrie, waarin APS Projecten groot is geworden. APS Projecten beschikt over een flexibel team van vakbekwame medewerkers, wat bestaat uit medewerkers die in vaste dienst zijn, aangevuld met flexkrachten, voor een optimale personeelsbezetting. Onze medewerkers hebben binnen APS Projecten brede ervaring opgedaan binnen diverse poolconstructie projecten. Zij zijn flexibel inzetbaar, breed opgeleid en in het bezit van vakgerichte certificaten.

APS Facilities

Als opdrachtgever weet u: het kost veel inspanning en tijd om medewerkers te helpen zich gericht te ontwikkelen. Toch is investeren in het menselijk kapitaal een essentieel onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. APS Facilities beschikt over een breed netwerk aan trainers en biedt samen met hen opleidingen en cursussen op maat aan. Daarnaast beschikken wij over moderne trainings- en vergaderfaciliteiten. Al uw trainingswensen zijn bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan cursussen en workshops op het gebied van software, communicatie, commercie, organisatie en management.

APS Facilities biedt u de ideale trainingsruimte voor elke cursus en training. De trainingsruimtes van APS zijn geschikt voor gezelschappen van 5 tot 70 personen. De combinatie gratis Wi-Fi, beamer en een ruime hoeveelheid daglicht maakt een trainingsruimte van APS uitermate geschikt voor uw bijeenkomst. Ook het nuttigen van een hapje en een drankje na of tijdens uw training is geen enkel probleem binnen onze faciliteiten. Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheden op eigen terrein.