Sollicitatie tips

Solliciteren is eigenlijk niets anders dan jezelf bij een bedrijf aanbieden om zodoende een baan te bemachtigen. Je moet jezelf zo goed mogelijk verkopen door middel van een juiste 'reclamecampagne'.

Voor de meeste mensen is solliciteren (gelukkig) geen dagelijkse bezigheid. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk voor de dag komen, zodat je capaciteiten optimaal uit de verf komen.

Voor solliciteren moet je de tijd nemen. Solliciteren is een serieuze bezigheid, waar je zorgvuldig mee om moet gaan. We proberen je in zeven stappen het solliciteren onder de knie te laten krijgen. Al doende leert men. Gaat er ooit iets mis met solliciteren, waardoor je wordt afgewezen, leg je er dan niet bij neer. Bekijk wat er mis is gegaan. Neem de zeven stappen nog eens door en ga vol goede moed op zoek naar een nieuwe vacature.

Werkzaamheden aan de website.

Momenteel zijn wij bezig met werkzaamheden aan onze website, zodat het solliciteren op vacatures nog makkelijker wordt. We werken er hard aan om alle vacatures zo snel mogelijk te updaten. Het kan zijn dat je bij een vacature geen sollicititatiegegevens kan invullen. Graag willen we je dan vragen om je CV en gegevens te mailen naar info@apspersoneel.nl.

Excuses voor het ongemak.