Angela

AutoCAD Tekenaar

Een ervaren AutoCAD tekenaar vind je nergens zo gedreven en loyaal als Angela.

Julan

Category Manager

Op zoek naar een Category of Productmanager die ook nog eens de Kantonese taal spreekt? Dat is Julan!

Falco

Data Engineer

Een error in het systeem en daardoor vastgelopen in het zoeken naar een nieuwe medewerker? Falco is de ICT Beheerder die dit probleem gaat verhelpen.

Raoul

CNC Frezer

Op zoek naar een gedreven jongeman met een passie voor techniek? Lees dan snel verder!

Maggy

Management Assistent

Maggy voelt zich als een vis in het water als Management Assistent. Ze is nu op zoek naar een bedrijf waar ze weer verder kan zwemmen in de wereld van organiseren en coördineren.

Sofia

HR Medewerker

Op zoek naar een ambitieuze dame ter versterking van het HR-team? Sofia is een zeer gedreven starter met de nodige ervaring binnen de arbeidsbemiddeling

Stefanie

Office Manager

Allround inzetbaar en gedreven zijn kenmerken die horen bij de perfecte Office Manager. Wij praten hier over Stefanie, die op zoek is naar een uitdagende baan op administratief gebied, bij voorkeur als Office Manager.

Bob

Interieurbouwer

Als net afgestudeerde Ruimtelijk Vormgever is Bob op zoek naar een startersfunctie, waar hij ervaring kan opdoen. Met zijn vrolijke houding weet hij iedereen voor zich te winnen.

Maarten

QSHE Manager

Bent u op zoek naar een hoog opgeleide veiligheidskundige binnen uw organisatie? Maak dan kennis met Maarten! Na het afronden van de opleiding HBO Werktuigbouwkunde, is Maarten de beleidsmatige kant op gegaan. Inmiddels is hij specialist op het gebied van Milieu, Veiligheid en Kwaliteit.

Jakub

CNC Frezer/Draaier

Jakub is een jonge CNC Frezer/Draaier en maakt deel uit van ons project 'APS kent geen grenzen. Hij wil zich hier graag gaan vestigen, minimaal voor een jaar, maar bij voorkeur langer...

Sander

Logistiek Supervisor

Sander is een logistieke man in hart en nieren. Hij is als ervaren Logistiek Supervisor in staat om het proces in goede banen te leiden. Hoe meer hectiek, hoe beter Sander functioneert. Op zoek naar een man als Sander? Nodig hem dan zeker eens uit voor een kennismaking.

Paul

Projectmanager, LEAN Manager

Paul leidt als LEAN Manager diverse projecten waar hij LEAN verbeteringstrajecten doorvoert. Hij adviseert en begeleidt bedrijven naar een efficientere werkwijze.