Finn

Prototypebouwer

Finn is een prototypebouwer die denkt in mogelijkheden en geen probleem uit de weg gaat. Hij heeft ervaring met ontwerpen, 3D tekenen en zelfs CNC frezen en lasersnijden

Maaike

Administratief Medewerker Logistiek/Inkoop

Bent u op zoek naar een logistieke of inkoop administratieve kracht met jaren ervaring, brede inzetbaarheid en een flinke dosis energie? Dan stellen wij u graag voor aan Maaike.

Paul

Projectmanager, LEAN Manager

Paul leidt als LEAN Manager diverse projecten waar hij LEAN verbeteringstrajecten doorvoert. Hij adviseert en begeleidt bedrijven naar een efficientere werkwijze.

Daan

Senior Operator, Teamleider

Op zoek naar een Operator met VAPRO C? Iemand die kan meedenken met proces- en verbeterplannen en over sterke leiderschapskenmerken beschikt? Zoek dan niet verder.

Kevin

Software Designer, Senior Consultant

Op zoek naar een commercieel sterke Software Designer? Of Senior Consultant die alle IT projecten tot een goed einde leidt? Zoek niet verder en ga het gesprek aan met Kevin.

Patricia

Financieel Administratief Medewerker

Patricia en cijfers, dat is de ideale combinatie! In haar financiële carrière heeft Patricia zich ontwikkeld tot een ware allrounder.

Thijs

Supply Chain Medewerker

Door de bomen het bos niet meer zien? Daar weet Thijs wel raad mee. Hij kan en wil problemen oplossen en de boel weer op de rit krijgen. Hoe hij dat voor elkaar krijgt

Robert

KAM Coördinator

Zoekt u een ervaren KAM Coördinator die van aanpakken weet, snel kan schakelen en een groot probleem oplossend vermogen heeft? Lees dan verder voor Robert.

Pieter

(Key) Accountmanager

Pieter is een ervaren technische (Key) Accountmanager/Sales Manager. Afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als Manager Benelux voor Projecten in de openbare verlichting.

Tineke

Administratief Medewerker

De loyale Tineke is al achttien jaar werkzaam bij haar huidige werkgever als Administratief medewerker met een breed takenpakket van financiele tot facilitaire taken.

Harrie

Service Monteur

Harrie is een ervaren Installatie Monteur die in het verleden ook ervaring op heeft gedaan als Voorman en Kwaliteitscontroleur en is op zoek naar een nieuwe afwisselende baan.

Karen

Projectleider, Programma Manager, Project Adviseur, Interim opdrachten

Als Senior Programma Manager heeft Karen de laatste jaren gewerkt bij een internationale organisatie binnen de Marketing branche. Hierbij ondersteunde en adviseerde ze de directie.