Pieter - (Key) Accountmanager

  • Per direct
  • HBO Bedrijfskunde, MTS Elektrotechniek

Ervaring:

Pieter is een ervaren technische (Key) Accountmanager/Sales Manager. Afgelopen jaren is hij na het verkopen van zijn eigen bedrijf werkzaam geweest als Manager Benelux bij een bedrijf dat faciliteert in verschillende B-2-B projecten in de (openbare) verlichting. Zijn functie is onlangs opgeheven en nu is Pieter op zoek naar een nieuwe uitdaging als Key Accountmanager/Sales Manager.

Pieter is elektrotechnisch onderlegd, na het behalen van het MTS Elektrotechniek is hij begonnen als Installatiemonteur. Door een ongeluk kwam Pieter op kantoor terecht en wist direct dat dit voor hem was weggelegd. Hij groeide al snel door naar de commercie en startte zijn eigen bedrijf, een technische groothandel in verlichting. Na de overname van het bedrijf is Pieter terug de arbeidsmarkt opgegaan en heeft hij diverse managersfuncties binnen technische bedrijven vervuld. Hier ligt dan ook zijn passie en zijn hart.

De afgelopen jaren heeft Pieter aan veel mensen leiding gegeven. Op dit moment is Pieter meer op zoek naar een functie waarbij het contact met de klanten belangrijker is dan het leidinggevende aspect. Hij vindt het prettig als hij kan sparren met een team om verbetering te creëren voor het bedrijf. Pieter bouwt gemakkelijk een lange termijn relatie op met de klant en vindt het leuk om daarvoor zelf de koude acquisitie te voeren.

Kenmerken:

Wij hebben Pieter leren kennen als een rustige, directe en behulpzame man. Hij heeft verstand van verschillende technische branches en weet zijn kennis op een prettige manier over te brengen. Een werknemer met zoveel aantoonbare ervaring en kennis is zeldzaam.

Kristel van Krieken
Geïnteresseerd in deze uitblinker? Neem nu contact op!

Bel of mail met Kristel van Krieken.

0499-460130 kristel@apspersoneel.nl