Leuk al die verschillende beroepen maar wat houdt het nou precies in?

Productiemedewerker

Je gaat werken bij een hout-, karton- of metaalbedrijf. Hier maak je bijvoorbeeld metalen ladders, houten kisten of grote kartonnen verpakkingen. Als Productiemedewerker zorg je ervoor dat het productieproces optimaal verloopt.

Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker kun je verschillende taken verrichten zoals het invoeren van orders en data, het sorteren en distribueren van inkomende post en het verzendklaar maken van uitgaande post. Je bent werkzaam op een kantoor en voornamelijk aan het werk op de computer.

Receptioniste

Als Receptioniste ben je het gezicht van een bedrijf. Vaak ben je voor klanten het eerste aanspreekpunt. Je staat mensen zowel telefonisch als persoonlijk te woord. Je beantwoordt vragen zelf of verbindt ze door naar de juiste persoon.

Magazijn/Logistiek Medewerker

Je gaat orders verzamelen aan de hand van lijsten of instructies in een magazijn. Daarnaast ga je de gepikte orders laden en/of ompakken en controleer je of de aantallen juist zijn.

Hulpkracht op oproepbasis

Als Hulpkracht op oproepbasis ben je divers inzetbaar. Je kunt mee gaan verhuizen, kantoren gaan inrichten, schuttingen bouwen en helpen op de bouw. Kun je hard werken en heb je een flexibele instelling? Dan is dit jouw vakantiebaan!

Horecamedewerker

Werken in de horeca kan heel divers zijn. Je werkt achter de bar of juist in de keuken. Achter de bar ga je gasten voorzien van drankjes en in de keuken zorg je samen met een team voor de juiste bereiding van gerechten.

Hulp Hovenier

Heb jij groene vingers? Werk je graag buiten en ben je fysiek sterk? Dan is een vakantiebaan als Hulp Hovenier jouw ideale baan. Je gaat helpen met het aanleggen van tuinen en het onderhouden daarvan.

Schoonmaakmedewerker

Je bent verantwoordelijk voor een schone werkomgeving van bijvoorbeeld kantoorpanden of een werkplaats. Samen met je collega zorg je ervoor dat de ruimte spik en span achtergelaten wordt. De werktijden zijn meestal in de ochtend of in de avond, waardoor je nog tijd over houdt voor leuke dingen.

Natuurlijk zijn er nog véél meer vakantiebanen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!