HR Dienstverlening

HR Beleid

Heeft u geen eigen HR afdeling? Maar heeft u wel HR-projecten die u graag wilt uitbesteden? Mist u HR-expertise op een bepaald gebied of zoekt u een structurele adviespartner voor uw HR beleid? Als allround personeelsadviesbureau beschikt APS over ruime ervaring en kennis op het gebied van HR.

Projectbasis

Ook uw organisatie wordt vanwege interne en externe ontwikkelingen continu aan verandering onderhevig.  Een evenwichtig beleid op het gebied van personeel en organisatie vormt een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle bedrijfsvoering. APS kan u op projectbasis ondersteunen en begeleiden bij het vormgeven van uw personeelsbeleid.

Wat voor HR Advies?

 • Ondersteunen bij functioneringsgesprekken
 • Ondersteunen bij beoordelingsgesprekken
 • Opstellen van functiebeschrijvingen en- waarderingen,
 • Opzetten van Beloningssystemen
 • Begeleiden van Sollicitatietrajecten
 • Opstellen van arbeidscontracten
 • Begeleiden van ontslagzaken
 • Optimaliseren van uw personeelsadministratie

Voordelen van extern HR Advies?

 • Objectiviteit; Een frisse blik op uw arbeidsrelaties en interne processen waardoor uw keuzepalet wordt beperkt
 • Ontzorging en tijdbesparing; U kunt zich bezighouden met de corebusiness van uw onderneming.
 • Deskundigheid; op het gebied van personeelsadministratie en regelgeving; APS ondersteunt u met up-to-date advies
 • Administratieve lastenverlichting; Het optimaliseren van uw personeelsadministratie heeft een sterke afname van de administratieve druk tot gevolg.

Referentie Dierenkliniek Lieshout B.V.

"In elk bedrijf is goede communicatie een eerste vereiste om succes te behalen, dit geldt niet alleen in een dierenkliniek.Structureel aandacht besteden aan het overleggen en praten met je medewerkers is voor elk bedrijf van levensbelang.

Weten en begrijpen jouw medewerkers hoe het in jouw bedrijf georganiseerd is en welke protocollen er zijn? Leg dan uit wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren; misschien doet de persoon in kwestie een taak wel op een andere en wellicht betere manier. Spelen er privé dingen die invloed hebben op het functioneren van iemand? Zijn er beginnende irritaties en/of frustraties op de werkvloer? Heeft een medewerker misschien een goed idee? En last but not least:  even tijd nemen voor jouw medewerk(st)er om aandacht aan hem/haar te geven en jouw waardering uit te spreken.

Er zijn veel dingen waar je als leidinggevende en/of eigenaar van op de hoogte moet zijn om er tijdig op in te kunnen spelen. Want jouw medewerk(st)ers en de klanten waar ze mee omgaan zijn jouw bedrijf. Jij bent alleen maar de olie die ervoor zorgt, dat het bedrijf goed loopt.   

Omdat ik moeite had om op de juiste manier gesprekken te voeren met mijn mensen, heb ik ongeveer tien jaar geleden contact opgenomen met APS in Nuenen. Een gouden zet. Zij hebben me geleerd dit op een goede manier te doen. Elke twee maanden werkoverleg, elke zes weken een één op één (voortgangs) gesprek en op het einde van het jaar het eindejaar gesprek. Dit laatste verzorgt APS van a tot z voor mij: voorbespreken, uitnodigingen sturen, begeleiden, notuleren tijdens het gesprek en verslag leggen. Super, het is een aanrader voor alle collega ondernemers."

 

Wil Jansen dierenarts Dierenkliniek Lieshout B.V.