Uitzenden

Zoekt u voor korte of langere tijd extra capaciteit of vast personeel? Wilt u de werving hiervoor uit handen geven en maakt u graag gebruik van de ‘verlengde proeftijd’? Dan past uitzenden als constructie het beste bij uw personeelsvraagstuk.

Het grootste voordeel van de uitzendconstructie is het lage risico voor u als opdrachtgever. U betaalt namelijk alleen voor de gewerkte uren en heeft geen kosten bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook heeft u geen omkijken naar verloning, CAO-verplichtingen en afdracht van sociale premies. Uitzenden kan gezien worden als een verlengde proeftijd, waarbij 52 weken aan flexibiliteit geboden kan worden. Bovendien nemen wij een uitgebreide zoekopdracht in behandeling op basis van no cure, no pay.

Salarisbepaling bij Uitzenden

Het salaris wordt in overleg met u bepaald. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de CAO waaronder de flexmedewerker valt en zijn of haar functie, opleiding, leeftijd, ervaring en achtergrond. Over de gewerkte uren bouwen flexmedewerkers bij APS reserveringen op voor vakantiedagen, vakantiegeld, feestdagen en kort verzuim (of buitengewoon verlof).

Voordelen van Uitzenden via APS

  • Flexibele schil; Naast het werven van uitzendkrachten voor langer tijd zijn wij ook uitstekend in staat om tijdelijk personeel te werven en zo voor u een flexibele schil te creëren.  Hiermee zorgen wij voor extra flexibiliteit bij het  op- en afschakelen in bijvoorbeeld seizoenen of pieken en dalen in de markt.
  • Deskundig Advies; APS Personeelservices heeft een platte structuur en een hecht en  stabiel  team van gekwalificeerde en gecertificeerde consulenten. U heeft vast aanspreekpunt die uw bedrijf kent, met u mee kan denken en snel kan voorzien van een juist en deskundig advies.
  • Kwaliteit; Wij kennen bij APS geen CV cultuur en schuiven dus niet met CV’s maar hanteren een persoonlijke aanpak met een hoge aandacht voor de persoon achter het CV en de cultuur binnen uw bedrijf.
  • Sterk in de regio; Al meer dan 30 jaar heeft APS een gevestigde naam in de regio. Onze vestigingen in de dorpskernen van Nuenen, Son en Schijndel en het sterke netwerk daaromheen zorgen daarnaast  voor een onderscheidend, regionaal en betrouwbaar kandidatenbestand.