Tsjechische Vakkrachten

Zoekt u technische vakmannen met ruime ervaring in de metaalbewerking? Wij hebben het antwoord op uw vraag naar technisch personeel op gebied van CNC Frezen, CNC Draaien, CNC Programmeren, Plaatbewerking of Lassen.

Noord-Brabant geldt binnen Europa als één van de meest toonaangevende kennis- en innovatieregio’s. Een omgeving met industriële en hoogtechnologische bedrijvigheid waar uw organisatie deel van uitmaakt. Bent u een belangrijke schakel die onze regio tot een succes maakt? Om aan de top te blijven moet een cruciaal probleem worden opgelost; aanbod van gekwalificeerd technisch personeel.

APS kent geen grenzen

APS heeft met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie een breed netwerk, waaronder ook een agent in Tsjechië gespecialiseerd in de verspanende industrie.

APS heeft na een kritische selectie meerdere Tsjechische flexmedewerkers geselecteerd die zich graag op Nederlandse bodem verder ontwikkelen op het gebied van:

  • CNC Frezen
  • CNC Draaien
  • Plaatbewerking
  • Lassen

Juiste Technische vakkracht voor uw vacature geselecteerd?

Deze kandidaten komen in Nederland wonen en worden door APS in hun moedertaal begeleid. Deze technici zijn afkomstig uit een regio in Tsjechië die vergelijkbaar is met Noord-Brabant voor wat betreft technische industrie en zijn allen bevoegd en in staat zelfstandig een machine te bedienen en extern te programmeren. De flexmedewerkers spreken Engels of Duits om goed te integreren binnen uw organisatie en zullen op termijn Nederlands leren spreken.

Tsjechische flexmedewerkers kiezen er bewust voor om zich voor een langere periode in Nederland te vestigen en willen zich binden aan een organisatie. Inschrijving en huisvesting worden geregeld door APS.

Het belangrijkste voordeel van Tsjechische flexmedewerkers is dat zij uw personeelsvraagstuk direct in kunnen vullen en flexibel zijn ten aanzien van werktijden en overwerken.