Werken bij APS

Wil je werken bij APS Personeelservices en onderdeel worden van ons hechte familiebedrijf? Dat kan! Door de constante groei van onze organisatie hebben wij diverse interne functies openstaan. Bekijk het volledige interne vacatureaanbod van APS hieronder.

De APS Werkplek

Bij APS kom je te werken binnen een hecht team dat voelt als een familie. Waar verhalen worden gedeeld, wordt gelachen om elkaars flauwe grappen en waar je altijd je eerlijke mening kan geven. Een cultuur met een open en directe communicatie. Je collega’s beter leren kennen doe je niet alleen tijdens het werk, maar ook op een van de vele vrijdagmiddagborrels en diverse teamuitjes.

Wij hebben op dit moment 3 vestigingen in 3 verschillende dorpen, maar zijn voornemens om onze 4e locatie in 2022 te openen.

Hoofdkantoor Nuenen

Nuenen is onze thuisbasis. Vanuit ons karakteristiek en historisch pand worden hier alle processen draaiende gehouden. Naast het commerciële proces bevindt zich hier de financiële administratie en backoffice. Op de backoffice in Nuenen staan momenteel de volgende functies open:

Vestiging Nuenen

Zie jij jezelf meer in een commerciële rol? Ook dan hebben we in Nuenen plek voor jou. Jouw collega’s Nikki, Robin, Eline en teamleider Hilde verwelkomen jou graag in één van de volgende rollen:

Vestiging Son

Slechts 6 kilometer verderop bevindt zich vestiging Son. Op deze lichte en ruimtelijke werkplek in het hart van het centrum werk jij hier samen met jouw collega’s Marjolein, Linde, Noortje en Noor (om het gemakkelijk te maken). Zie jij jezelf in één van deze functies?

Vestiging Schijndel

Sinds 5 jaar is APS Personeelservices ook te vinden in het centrum van Schijndel. In een kleine vestiging, waarvan wij hopen dat deze snel te klein is, werk je samen met jouw collega’s Mirthe, Fleur en teamleider Ellis? Zij zoeken meerdere collega’s in één van de volgende functies: