APS International

Zoekt u technische vakmannen met ruime ervaring in de metaalbewerking? Wij hebben het antwoord op uw vraag naar technisch personeel op gebied van CNC Frezen, CNC Draaien, Plaatbewerking of Lassen.

Noord-Brabant geldt binnen Europa als één van de meest toonaangevende kennis- en innovatieregio’s. Een omgeving met industriële en hoogtechnologische bedrijvigheid waar uw organisatie deel van uitmaakt. Bent u een belangrijke schakel die onze regio tot een succes maakt? Om aan de top te blijven moet een cruciaal probleem worden opgelost; het aanbod van gekwalificeerd technisch personeel.

APS heeft met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van werving en selectie een breed netwerk, waaronder ook een agent in Tsjechië gespecialiseerd in de verspanende industrie. Na een kritische selectie hebben wij meerdere Tsjechische en Slowaakse flexmedewerkers geselecteerd die zich graag op Nederlandse bodem verder ontwikkelen op het gebied van:

  • CNC Frezen
  • CNC Draaien
  • Plaatbewerking
  • Lassen

Deze kandidaten komen in Nederland wonen en worden door APS in hun moedertaal begeleid. Deze technici zijn afkomstig uit een regio in Tsjechië die vergelijkbaar is met Noord-Brabant wat betreft de technische industrie. Ze zijn allen bevoegd en in staat zelfstandig een machine te bedienen en extern te programmeren. De flexmedewerkers spreken Engels of Duits om goed te integreren binnen uw organisatie en zullen op termijn Nederlands leren spreken. Ze kiezen er bewust voor om zich voor een langere periode in Nederland te vestiging en willen zich binden aan een organisatie. Inschrijving en huisvesting worden geregeld door APS.

Het belangrijkste voordeel van Tsjechische flexmedewerkers is dat zij uw personeelsvraagstuk direct in kunnen vullen en flexibel zijn ten aanzien van werktijden en overwerken.

Wij werken graag met u samen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot inlenen van Tsjechisch en/of Slowaaks personeel binnen uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze personeelsconsulenten via telefoonnummer 040-2836990 of mail naar maureen@apspersoneel.nl.